ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

مهاجرت سالانه به تهران چقدر است؟

مهاجرت سالانه به تهران چقدر است؟ معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران درباره جمعیت‌پذیری تهران تاکید کرد: این که بعضا گفته می‌شود جمعیت پذیری تهران نباید افزایش پیدا کند، درست نیست. با اینکه برخی مناطق شهر کمتر از ظرفیت‌شان جمعیت در خود جا داده اند، اما در برخی مناطق مثل منطقه ۳ این جمعیت‌پذیری بیشتر از ظرفیت است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 04
کد خبر: ۱۳۲۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر حمیدرضا صارمی  در این باره اضافه کرد: بر اساس طرح جامع و تفصیلی، تعدادی از مناطق تهران، کمتر از ظرفیت‌شان جمعیت درخود جا داده‌اند که بیشتر، مناطق جنوبی تهران را شامل می‌شود و این مناطق هنوز هم برای جمعیت پذیری ظرفیت دارند. بنابراین در برنامه ساخت مسکن در قالب قرارگاه جهادی مسکن، بیشترین هدفمان در این مناطق متمرکز خواهد بود.

صارمی با اعلام اینکه سالانه ۲۲۵ هزار نفر به استان تهران مهاجرت می‌کنند، افزود: حدود ۴۰ هزار نفر از این جمعیت(بیش از ۹۰ هزار نفر) فقط به شهر تهران می‌آیند. بنابراین ما امسال در حوزه دریافت عوارض در مناطقی که جمعیت‌پذیری کمی دارند، عوارض ساخت را افزایش ندادیم و با این کار در بحث عدالت فضایی، ‌کمک کردیم که در این قسمت‌ها جمعیت‌پذیری افزایش پیدا کند؛ البته‌ جمعیت‌پذیری به معنای تغییرات جمعیتی درون شهر تهران است.

معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به نقدهایی که برخی منتقدان درباره  تراکم فروشی به مدیریت شهری وارد می‌کنند، گفت: این نقدها علمی نیست و چنین صحبت‌هایی آدرس غلط برای ناراضی تراشی است.

 

 

صارمی ادامه داد: ابتدا باید تعریفی از تراکم فروشی داشته باشیم. بنابراین باید بگویم که آیا مثلا اگر به مالکی که در وضعیت کنونی تهران، سه طبقه خانه دارد، مجوز چهار طبقه بدهیم، آیا این تراکم فروشی است؟ ما در شهر تهران زمین خالی زیادی نداریم که بخواهیم تراکم فروشی بکنیم.

او گفت: ما در این خصوص دو پاسخ داریم. اگر در تهران واحدهای خالی وجود داشته باشد در مناطق یک و دو است که این مناطق خیلی در برنامه هدف ما برای تامین مسکن در قالب قرارگاه جهادی مسکن نیست. بلکه بیشترین مناطق هدفمان برای ساخت مسکن محور جنوب انقلاب است.

کلمات کلیدی: تهران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار