سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ماس: بدون آمریکا، تحقق منافع اقتصادی برجام دشوار است

وزیر امور خارجه آلمان با تأیید اینکه تحقق وعده‌های اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایطی که آمریکا از این توافق خارج شده، دشوار است، گفت با این وجود اروپا خواهان باقی ماندن در این توافق است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان که بامداد امروز به منظور دیدار با مقامات ایرانی و رایزنی درباره آینده توافق هسته‌ای با ایران (برجام) وارد ایران شد به دشوار بودن تحقق منافع اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایط فعلی اذعان کرد.

 

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، ماس امروز دوشنبه گفت: «ما می‌دانیم که تحقق منافع اقتصادی که به ایران در پی توافق هسته‌ای (برجام) وعده داده شده، تا حدی زیادی بدون آمریکایی‌ها دشوار است.»

 

وی همچنین گفت: «اما من معتقدم که منفعت سیاسی و راهبری در این است که این توافق و نیز مذاکره با اروپا حفظ شود و این موضوع را باید تهران هم به رسمیت بشناسد.»

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و از آن زمان نیز تحریم‌های گسترده‌ای از جمله برای مقابله با صادرات نفت و پتروشیمی علیه ایران اعمال کرده است.

 

سفر ماس به تهران اولین سفر یکی از وزرای خارجه عضو گروه ۱+۴ بعد از بیانیه اخیر شورای عالی امنیت ملی ایران در توقف برخی تعهدات برجامی است.

 

شورای عالی امنیت ملی ایران ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری در اولین سالگرد خروج آمریکا از برجام، اعلام کرد اجرای بخشی از تعهدات خود از جمله در زمینه سقف ذخایر اورانیوم با غنای پایین و آب سنگین را متوقف می‌کند. ایران ۶۰ روز به طرف‌های برجام فرصت داد تا راهی برای تحقق منافع اقتصادی متصور در برجام بیابند، در غیر اینصورت ایران دیگر تعهدات برجامی خود را نیز کنار می‌گذارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار