قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

فعال شدن بیمه درمانی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از فردا

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت گفت: بیمه درمانی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از ۳ دهک پایین جامعه که هیچ بیمه ای نداشتند، از فردا بیمه فعال می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر حاج محمودی، مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت، گفت: وزارت رفاه لیست افراد کم درآمد را برای دریافت خدمات بیمه درمانی به سازمان بیمه سلامت ارسال کرده است. این لیست شامل ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از ۳ دهک پایین جامعه است که هیچ بیمه ای نداشتند و از فردا بیمه درمانی شان فعال می شود .

او می گوید: افراد دیگری هم که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند، با مراجعه به سایت "شهروندی بیمه سلامت" می‌توانند نسبت به درخواست پوشش بیمه‌ای خود اقدام کنند.

او گفت: اگر براساس استعلام از وزارت رفاه، افراد جزو سه دهک پایین جامعه باشند، بیمه سلامت آنها را رایگان بیمه می‌کند.

وی تاکید کرد: این افراد می توانند با مراجعه به پنل شهروندی بیمه سلامت نسبت به درخواست پوشش بیمه ای خود اقدام کنند و اگر بر اساس استعلام از وزارت رفاه این افراد جزو ۳ دهک پایین جامعه باشند، بیمه سلامت آنان را رایگان بیمه می کند.

حاج محمودی، گفت: در صورتیکه این افراد به پزشک خانواده منتسب باشند می توانند از خدمات بخش خصوصی هم استفاده کنند در غیر این صورت از بخش دولتی خدمات دریافت می کنند.

او افزود: افراد می توانند با مراجعه به پنل شهروندی بیمه سلامت به نشانی www.bimehsalamatiranian.ir نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند تا با توجه به شرایط جغرافیایی، یکی از پزشکان طرف قرارداد برایشان به عنوان پزشک خانواده منتسب شود و از طریق نظام ارجاع از خدمات بخش خصوصی استفاده کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار