آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

حمله به دو مسجد در آلمان و هتک حرمت قرآن کریم + تصاویر

افراد ناشناس دو مسجد در آلمان را هدف حمله قرار دادند و ضمن شکستن شیشه‌های این مساجد، به قرآن کریم تعرض کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر ، چند فرد ناشناس روز گذشته (یکشنبه) به دو مسجد در شهر‌های کاسل و برمن آلمان حمله کردند. این افراد به سمت مساجد سنگ پرتاب کرده و به حدود ۵۰ جلد قرآن کریم تعرض کردند.

 

مسجد مرکزی کاسل بامداد روز گذشته هدف حمله این افراد ناشناس قرار گرفت. سیف الدین اریوروک، رئیس مسجد کاسل که تحت نظارت «اتحادیه اسلامی امور مذهبی ترکیه» قرار دارد، اعلام کرد: افرادی ناشناس در زمانی که هیچ کسی داخل این مسجد نبود با سنگ به آن حمله کردند و شیشه‌های این مسجد را شکستند.

 

همچنین مسجد رحمان در برمن آلمان هم هدف حمله گروهی دیگر قرار گرفت. افرادی ناشناس به حدود ۵۰ جلد کلام‌الله مجید تعرض و برگه‌های آن را بر زمین ریختند.

 

مسلمانان ساکن برمن از مقامات شهر درخواست کردند برای این گونه حملات علیه مسلمانان تدابیری بیاندیشند. دفتر سرکنسولگری ترکیه در فرانکفورت ضمن محکوم کردن این حمله، از نیرو‌های امنیتی آلمان درخواست کرد عاملان این تعرض را بازداشت کنند. در حال حاضر تحقیقاتی برای یافتن عاملان این حملات آغاز شده است.

 

حملات علیه مسلمانان در سال‌های اخیر در آلمان به شدت افزایش یافته است. حدود دو هفته پیش هم یک نفر در برمن با سر دادن شعار‌های ضداسلامی به یک جوان ۱۶ ساله با چاقو حمله کرد. پلیس آلمان پیشتر اعلام کرد حدود ۸۱۳ مورد جرم علیه مسلمانان در سال گذشته میلادی در این کشور ثبت شده است.

 

حمله به دو مسجد در آلمان و هتک حرمت قرآن کریم + تصاویر

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار