وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

جزئیات مشاهده دود در مترو تهران

جزئیات مشاهده دود در مترو تهران از ساعت ۱۶:۲۵ امروز مسافران صدایی از داخل قطار می‌شنوند و همچنین دودی را مشاهده می‌کنند که بلافاصله این موضوع را به راهبر قطار اطلاع می‌دهند که راهبر قطار به دلیل این نقص فنی قطار را بین ایستگاه شریعتی تا میرداماد متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو در مورد مشکل فنی قطاری در خط یک توضیحاتی ارائه کرد.

مهدی شایسته اصل درخصوص مشکل فنی در بخشی از خط یک مترو تهران گفت: از ساعت ۱۶:۲۵ امروز مسافران صدایی از داخل قطار می‌شنوند و همچنین دودی را مشاهده می‌کنند که بلافاصله این موضوع را به راهبر قطار اطلاع می‌دهند که راهبر قطار به دلیل این نقص فنی قطار را بین ایستگاه شریعتی تا میرداماد متوقف می‌کند و بلافاصله برای چک کردن مشکل اقدام می‌کند و برق سیستم را قطع کرده و از آنجایی که ایمنی مسافران برای ما بسیار مهم است و تامین آن، خط قرمز ما محسوب می‌شود بلافاصله یک قطار دیگر، قطار دارای مشکل فنی را از داخل تونل به سکو یدک می‌کشد و مسافران تخلیه می‌شوند.

وی با بیان اینکه به دلیل بروز این مشکل فنی سرویس‌دهی در بخشی از خط یک حد فاصل ایستگاه شهید حقانی به سمت تجریش تنها در مسیر شمالی خط دچار وقفه می‌شود، گفت: خوشبختانه مشکلی برای مسافران ایجاد نشد اما متاسفانه وقت مسافران‌مان تلف شد.

وی درخصوص چرایی بروز این نقص فنی گفت: بیش از ۴۰ رام قطار دی‌سی خط یک و دو فعال هستند که نیاز به اورهال قطعی دارند که به دلیل کمبود قطار از آنها استفاده می‌کنیم و برای اورهال آنها ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است.

وی افزود: متاسفانه این قطارها در زمان خودشان سرویس‌دهی نشدند و حالا اورهال آنها به این دوره منتقل شده است و امیدواریم بتوانیم با تامین اعتبار این قطارها را تعمیر کنیم./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار