تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

جزئیات مشاهده دود در مترو تهران

از ساعت ۱۶:۲۵ امروز مسافران صدایی از داخل قطار می‌شنوند و همچنین دودی را مشاهده می‌کنند که بلافاصله این موضوع را به راهبر قطار اطلاع می‌دهند که راهبر قطار به دلیل این نقص فنی قطار را بین ایستگاه شریعتی تا میرداماد متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو در مورد مشکل فنی قطاری در خط یک توضیحاتی ارائه کرد.

مهدی شایسته اصل درخصوص مشکل فنی در بخشی از خط یک مترو تهران گفت: از ساعت ۱۶:۲۵ امروز مسافران صدایی از داخل قطار می‌شنوند و همچنین دودی را مشاهده می‌کنند که بلافاصله این موضوع را به راهبر قطار اطلاع می‌دهند که راهبر قطار به دلیل این نقص فنی قطار را بین ایستگاه شریعتی تا میرداماد متوقف می‌کند و بلافاصله برای چک کردن مشکل اقدام می‌کند و برق سیستم را قطع کرده و از آنجایی که ایمنی مسافران برای ما بسیار مهم است و تامین آن، خط قرمز ما محسوب می‌شود بلافاصله یک قطار دیگر، قطار دارای مشکل فنی را از داخل تونل به سکو یدک می‌کشد و مسافران تخلیه می‌شوند.

وی با بیان اینکه به دلیل بروز این مشکل فنی سرویس‌دهی در بخشی از خط یک حد فاصل ایستگاه شهید حقانی به سمت تجریش تنها در مسیر شمالی خط دچار وقفه می‌شود، گفت: خوشبختانه مشکلی برای مسافران ایجاد نشد اما متاسفانه وقت مسافران‌مان تلف شد.

وی درخصوص چرایی بروز این نقص فنی گفت: بیش از ۴۰ رام قطار دی‌سی خط یک و دو فعال هستند که نیاز به اورهال قطعی دارند که به دلیل کمبود قطار از آنها استفاده می‌کنیم و برای اورهال آنها ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است.

وی افزود: متاسفانه این قطارها در زمان خودشان سرویس‌دهی نشدند و حالا اورهال آنها به این دوره منتقل شده است و امیدواریم بتوانیم با تامین اعتبار این قطارها را تعمیر کنیم./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار