اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل

توضیحات وزیر کشور درباره عادلانه کردن پرداخت یارانه‌ها+ جزئیات

توضیحات وزیر کشور درباره عادلانه کردن پرداخت یارانه‌ها+ جزئیات وزیر کشور درباره مردمی‌سازی و عادلانه کردن پرداخت یارانه‌ها توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور صبح امروز دوشنبه (19 اردیبهشت) درباره نشست مدیران اقتصادی دولت با استانداران، اظهار داشت: یک اصلاحی در سیاست های یارانه ای در حال اتفاق افتادن است و این سیاست در راستای مردمی سازی و عادلانه کردن پرداخت یارانه ای است.

 

وی افزود: این سیاست بدین گونه است اگر در ابتدای زنجیره یارانه به وارد کننده و تولیدکننده پرداخت می‌شده است قرار است که در آخر زنجیره یعنی مصرف کننده یعنی به خود مردم پرداخت شود.

 

وزیر کشور گفت: این اتفاق یک سیاست بسیار مهم است که به زودی اتفاق خواهد افتاد، از این رو این سیاست در دستور کار دولت و هم مجلس شورای اسلامی است.

 

وحیدی با اشاره به نشست امروز مدیران اقتصادی دولت با استانداران بیان داشت: دستور کار این جلسه آن بود که استانداران نیز از این سیاست مطلع شوند و اگر ابهامی در اجرای آن وجود دارد این ابهام رفع شود.

 

وی ادامه داد: در این جلسه رئیس بانک مرکزی و وزیر صنعت معدن و تجارت حضور داشتند و توضیحاتی در این رابطه ارائه دادند. این جلسه ادامه دار خواهد بود تا با قوت وارد فاز اجرایی این سیاست شویم.

 

وزیر کشور تاکید کردتاکید کرد: البته همانطور که مطرح شده یارانه نان و دارو حذف نخواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار