سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

افزایش حقوق کارمندان در هفته جاری

حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تخلف دولت در اجرای مصوبه قوه مقننه برای افزایش حقوق ها، گفت: چند روز گذشته جلسه ای با محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره این موضوع داشتیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 11
کد خبر: ۱۳۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس از توافق دولت و مجلس درباره افزایش حقوق کارمندان در هفته جاری خبر داد.


حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تخلف دولت در اجرای مصوبه قوه مقننه برای افزایش حقوق ها، گفت: چند روز گذشته جلسه ای با محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره این موضوع داشتیم.

 

وی با بیان اینکه در این جلسه توافق شد تا جلساتی را در هفته جاری برای حل این مشکل برگزار کنیم، ادامه داد: قرار است با هماهنگی سازمان امور استخدامی اصلاحیه ای درباره نحوه اجرای قانون مجلس در افزایش حقوق کارمندان انجام شود.

 

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس درباره اینکه قرار است برای اصلاح روند اجرای قانون در مجلس طرح یا استفساریه ای تدوین شود یا خیر؟ عنوان داشت: استفساریه یا طرح نیاز نیست تنها باید با دولت توافق کنیم تا روند اجرا اصلاح شود.

 

نماینده مردم همدان در مجلس اضافه کرد: طبق توافقی که با نوبخت داشتیم قرار بر این شد تا جلسه ای را نیز با رئیس سازمان امور استخدامی داشته باشیم تا نقطه نظرات آنها را درباره اصلاح روند اجرای قانون دریافت کنیم.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: قطعاً در هفته جاری با دولت برای اصلاح روند اجرای قانون به توافقاتی دست خواهیم یافت تا مشکل حقوق ها نیز حل و فصل شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار