بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

نوبخت: می‌توانیم هر انداره که بخواهیم خودمان را از منابع نفتی جدا کنیم

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: می‌توانیم هر قدر بخواهیم خودمان را از منابع نفتی در سال جاری جدا کرده و عواید نفت را از بودجه کاهش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: وزارت اقتصاد اعلام کرده می‌تواند 10 هزار میلیارد تومان از منابع غیرمنقول را واگذار کند و ما در صورت نیاز می‌توانیم از عملیات بازارِ باز استفاده کنیم.

 

وی افزود: این امکان وجود دارد که هر قدر هم بخواهیم خودمان را از منابع نفتی در سال جاری جدا کرده و عواید نفت را از بودجه کاهش دهیم و می‌توانیم جبران کنیم و با اطمینان می‌گویم که بدون مشکل تا پایان سال پرداخت حقوق و مزایا و پرداخت‌های پرسنلی را انجام می‌دهیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این سوال که اعداد و ارقام نشان می‌دهد که کشور به سمت ثبات حرکت می‌کند برنامه شما در این زمینه چیست؟ اظهار داشت: پس از نوسانات بازار ارز که بیشتر جنبه روانی داشت و ناشی از عدم اطمینان نسبت به آینده بود، ارزش پول ملی کاهش یافت. سیاست‌های نظام در عرصه سیاست خارجی کاملاً مشخص بود، هر چند وضعیت مطلوبی نداریم اما در نرخ تورم و رشد اقتصادی به ثبات رسیدیم.

 

وی اضافه کرد: هر چند رشد اقتصادی منفی است اما کاهش این رشد نسبت به فصل گذشته باز هم مناسب‌تر شد و فکر می‌کنم به سوی پیش بینی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول که اعلام کردند سال آینده رشد اقتصادی در ایران مثبت می‌شود، حرکت می کنیم.

 

نوبخت درباره افزایش حقوق بازنشستگان گفت: آنچه از سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مستمری بازنشستگان اختصاص می‌یابد، مربوط به بازنشستگان لشگری و کشوری است و امسال هم میزان افزایش حقوق آنها را با متناسب با شاغلین در حد 20 درصد در نظر گرفتیم.

 

وی افزود: علاوه بر آن، پنج هزار میلیارد تومان برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان اختصاص دادیم که اجرایی می‌شود. البته در قانون بودجه برای همسان سازی سه هزار و 400 میلیارد تومان پیش بینی شده بود. از آنجایی که سازمان برنامه و بودجه این اختیار را داشت تا از محل افزایش کل تا جایی که می تواند نسبت به افزایش این ردیف اقدام کند، آن را افزایش دادیم.

 

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه از نظر ما در دولت، مصوبه پرداخت‌های لشکری و کشوری در حال انجام است، اضافه کرد: اگر وزارت مربوطه که مسوولیت آن را دارد یا سازمان تامین اجتماعی استدلالی داشته باشد که ما باید به گونه دیگری عمل کنیم یا آنها براساس مصوبه دولت به شکل دیگری عمل کنند دولت با نگاه مثبتی که نسبت به این عزیزان دارد آن را به نحو شایسته اصلاح می‌کند.

 

نوبخت درباره پرداخت برابر دیه زن و مرد گفت: ردیفی برای این کار وجود دارد و اعتبار 43 میلیارد تومانی برای این دیه داریم. در این خصوص آنچه مربوط به دولت می‌شود را انجام می‌دهیم چون معتقدیم لازم است صورت بگیرد و منابع آن از ردیف های موجود تامین می‌شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار