بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

جزئیات نشست غیرعلنی مجلس با حضور امیرعبداللهیان

جزئیات نشست غیرعلنی مجلس با حضور امیرعبداللهیان نماینده تبریز در مجلس گفت: وزیر امور خارجه در نشست غیرعلنی مجلس عنوان کرد که ایرا و ترکیه در کنواسیون‌های مربوط به حقابه‌ها عضویت ندارند و مسائل مربوط به آب‌های مرزی‌مان را باید از طریق معاهدات دوجانبه با کشورها پیگیری کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۲۹۲۴

به گزارش راهبدر معاصر؛ ، نشست غیرعلنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز با حضور امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه برگزار شد.

 

احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام این خبر افزود: در این جلسه وزیر امور خارجه توضیحاتی را در رابطه با روابط ما با کشورهای همسایه ارائه کرد.

 

وی گفت: آقای امیرعبداللهیان توضیحاتی را در بحث مسائل و مشکلات با بعضی از همسایه‌ها درباره آب‌های مرزی عنوان کرد که ما و ترکیه بنا به منافع‌مان عضویتی در کنوانسیون مربوط به حقابه‌ها نداریم.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس اظهار داشت:‌ در حوزه آب‌های غرب کشور ما تنها باید بر قرارداد 1975 ایران و عراق تکیه کنیم و کار را از این طریق با همسایه غربی‌مان عراق مورد پیگیری قرار دهیم.

 

علیرضابیگی خاطرنشان کرد:‌ آقای امیرعبداللهیان همچنین عنوان کرد در مورد آب‌ های شرقی و رودخانه هیرمند باید کار را بر اساس قرارداد سال 1351 ایران و افغانستان که حقابه ایران از رودخانه هیرمند در آن قرارداد مشخص شده باید پیگیری شود.

 

وی افزود:‌ وزیر امور خارجه عنوان کرد ما پیگیری‌هایی در بحث حقابه خود از رودخانه هیرمند داشته‌ایم و حتی حاضر به لایروبی هیرمند با هزینه خودمان شده‌ایم اما دولت افغانستان همکاری لازم را ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار