پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

امیرعبداللهیان: ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، پایدار و قوی جدی است

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گوی تلفنی با ویویان بالاکریشنان وزیر امور خارجه سنگاپور در خصوص روابط دوجانبه و برخی مسائل و تحولات مورد علاقه دو طرف در عرصه بین المللی گفت و گو و تبادل نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 02
کد خبر: ۱۳۶۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گوی تلفنی با ویویان بالاکریشنان وزیر امور خارجه سنگاپور در خصوص روابط دوجانبه و برخی مسائل و تحولات مورد علاقه دو طرف در عرصه بین المللی گفت و گو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تعیین و حضور سفیر کشورمان در سنگاپور و مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دو کشور، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات دو کشور تاکید کرد.

دکتر امیرعبداللهیان در خصوص بحران اوکراین، توقف جنگ و دیپلماسی و گفت و گو را راه حل مناسب برای پایان این بحران دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در پاسخ به سوال همتای سنگاپوری خود، با اشاره به ضرورت خاتمه یافتن فضاسازی‌های تصنعی و غیر سازنده در نشست پیش روی حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی ، تاکید کرد: روند همکاری‌های فنی آژانس و سازمان انرژی اتمی و تایید مکرر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران از سوی آژانس را نمی‌توان به یک باره با یک اعمال نظر شتابزده سیاسی وارونه جلوه داد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: در سفر اخیر گروسی به تهران ما با روندی مثبت به توافقی مرضی الطرفین رسیدیم. مداخلات سیاسی در امور فنی آژانس را کاملا غیرسازنده می دانیم.

دکتر امیرعبداللهیان به جدی بودن جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، پایدار و قوی اشاره و تاکید کرد: توافق در دسترس است اگر همه طرف ها با واقع بینی به دیپلماسی و تعهدات و نه تهدید ، پایبند باشند.

بالاکریشنان وزیر امور خارجه سنگاپور نیز در این گفت و گوی تلفنی با رو به رشد ارزیابی کردن مناسبات میان دو کشور و عبور سنگاپور از بحران کرونا، بر آمادگی کشورش برای توسعه و گسترش بیش از پیش روابط در همه عرصه‌ها به خصوص در زمینه‌های مورد اهتمام مشترک تاکید کرد.

وزیر امور خارجه سنگاپور با دعوت از وزیر امور خارجه کشورمان ، مناسبات دو کشور را حائز اهمیت خواند.

ارسال نظر