دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هواشناسی فردا/سامانه بارشی جدید پایان هفته وارد کشور می‌شود

فردا چهارشنبه بارش‌ها در مناطقی از جمله دامنه‌های جنوبی البرز در زنجان، قزوین، البرز، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی به صورت پراکنده ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۳۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر کارشناس هواشناسی گفت: پنجشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد کشور می‌شود و در روز‌های پایانی هفته شاهد بارش‌های بهاری در نیمه شمالی کشور خواهیم بود.
فریبا گودرزی گفت: فردا چهارشنبه بارش‌ها در مناطقی از جمله دامنه‌های جنوبی البرز در زنجان، قزوین، البرز، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی به صورت پراکنده ادامه خواهد داشت.

او می گوید: از روز پنجشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد کشور خواهد شد و در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی کشور امشب و فردا شرایط برای تشکیل گرد و خاک روی کشور عراق مهیا است و در این دو روز پدیده گرد و غبار برای استان‌های غربی و جنوب غربی کشور هم دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی امروز هشدار در سطح نارنجی برای تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق کشور صادر کرده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر