افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

پیش بینی وضعیت بارش‌ها و دمای هوا خرداد ماه ۱۴۰۱

پیش بینی وضعیت بارش‌ها و دمای هوا خرداد ماه ۱۴۰۱ پیش بینی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو نشان می‌دهد حوضه‌های آبریز شمال و شمال غرب کشور بارشی بیشتر از متوسط بلندمدت خواهند داشت، همچنین وضعیت دما برای ماه خرداد و تابستان ۱۴۰۱ (به‌جز سواحل دریای خزر) در نیمه شمالی تا مرکز کشور نسبت به متوسط بلندمدت همراه با افزایش خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 12
کد خبر: ۱۳۳۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، وضعیت بارشی کشورمان کم‌کم و با فاصله گرفتن از فصل بهار به سمت کاهش بیشتر در حرکت است که بر این اساس ضرورت توجه جدی‌تر به مصرف بهینه آب را دوچندان می‌کند.

براین اساس و طبق پیش بینی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو برای خردادماه وضعیت بارش در حوضه‌های آبریز شمال و شمال غرب کشور بیشتر از متوسط بلندمدت و در سایر حوضه‌ها کمتر از متوسط بلندمدت خواهد بود.

همچنین وضعیت دما برای ماه خرداد (به‌جز سواحل دریای خزر) و تابستان ۱۴۰۱ در نیمه شمالی تا مرکز کشور نسبت به متوسط بلندمدت همراه با افزایش خواهد بود، به طوری که این افزایش دما برای مناطق شمالی کشور به‌ویژه در فصل تابستان ۱۴۰۱ قابل توجه است.

وضعیت بارش‌ها و دمای هوا برای خردادماه چگونه خواهد بود؟

براساس پیش بینی انجام شده، حوضه آبریز دریای خزر احتمال دارد در خردادماه شاهد ۲۴ میلیمتر بارش باشد که در مقایسه با ۲۳ میلیمتر متوسط بلندمدت با رشد هفت درصدی روبه‌رو می‌شود.

حوضه آبریز دریاچه ارومیه هم احتمالا بارشی ۱۸ میلیمتری خواهد داشت که در مقایسه با ۱۷ میلیمتر متوسط بلندمدت شاهد رشد هفت درصدی خواهد بود.

اما در حوضه آبریز قره قوم پیش بینی شده در خردادماه هفت میلیمتر بارش رخ دهد که در قیاس با ۱۰ میلیمتر متوسط بلندمدت، کاهشی ۳۳ درصدی خواهد داشت.

برای سه حوضه آبریز فلات مرکزی، مرزی شرق و خلیج فارس و دریای عمان هم بارش پیش‌بینی نشده است.

براساس برآورد‌های موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، پاییز امسال نیز وضعیت چندان مناسبی از لحاظ بارش قابل تصور نیست.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار