آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

واکنش عضو شورای شهر تهران به حواشی سفرخانواده قالیباف به ترکیه

عضو شورای اسلامی شهر تهران نسبت به حاشیه‌سازی‌ها درباره سفر خانواده رئیس مجلس شورای اسلامی به ترکیه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام آقامیری امروز در جریان شصتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به فضاسازی‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی علیه نظام اظهار کرد: در روز‌های گذشته شاهد اخباری در شبکه‌های اجتماعی علیه نظام هستیم که این به‌صورت یکدست توسط برخی از عوامل داخلی و منافقین و همچنین شبکه‌های خارجی انجام می‌شوند و درصدد ضربه زدن به نظام هستند.

وی تصریح کرد: در روز‌های اخیر و در پی یک مسئله پیش‌پاافتاده در مورد دختر و داماد رئیس مجلس شورای اسلامی، مطالب تندی مطرح شد؛ در فرودگاه شاهد روزانه ۲۰۰ پرواز هستیم و قطعاً هر فردی که وارد ایران می‌شود به هر حال سوغاتی برای اقوام نزدیک خود تهیه می‌کند و جالب است که این سفر از لحظه اول مورد رصد قرار گرفته است و چنانچه این سفر با پروتکل‌های امنیتی و هفت الی هشت محافظ انجام می‌شد قطعاً این اتفاق نمی‌افتد، اما با تأکید رئیس مجلس، خانواده وی به‌صورت عادی به سفر رفته و برگشته‌اند.

آقامیری با اشاره به این عقده‌گشایی‌ها و مطالبی که در پی این سفر ایجاد شده است، گفت: یک نیروی انقلابی و طی ۴۰ سال حضور در نظام زحمات زیادی را کشیده است و حالا که نمی‌توانند به عملکردش ایراداتی را وارد کنند، حاشیه‌سازی می‌کنند.

وی افزود: متأسفانه در روز‌های اخیر نیز شاهد بودیم که تعدادی از فرهنگیان در تجمعی که بحق برگزار کردند، کلماتی را دور از شأن معلمی مطرح کردند و سیسمونی را دستمایه خود برای گرفتن حقشان قرار دادند.

عضو شورای اسلامی شهر تصریح کرد: البته ما مشکلات معلمان را درک می‌کنیم و قطعاً باید برای حل آن‌ها راه‌حل مناسبی اتخاذ شود و حتماً نیز مجلس تلاش خواهد کرد که مشکلات آن‌ها رفع شود، اما باید به این موارد نیز توجه شود.

آقامیری با اشاره به ترور شخصیتی نیرو‌های انقلابی توسط برخی از گروه‌های داخلی و شبکه‌های معاند گفت: تجربه نشان داده است هر وقت جبهه انقلاب متحد می‌شود، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد و این بار نیز شاهد اتحاد قوای سه‌گانه، شورا و شهرداری هستیم و منافقین درصدد ضربه زدن به این اتحاد و همدلی هستند.

وی با ابراز اینکه "امروز در شهر تهران در هر کجایی که بازدیدی را انجام می‌دهیم، نام قالیباف در تهران می‌درخشد"، گفت: حتماً انتقاداتی هم بوده و هست و باید جای خود آن‌ها را مطرح کرد و این در حالی بود که اگر خانواده آقای قالیباف تخلفی را انجام می‌دادند، دیگر بزرگتر از هاشمی نبود به‌طوری که بچه‌هایش را به دادگاه کشاندند و روانه زندان شدند!

عضو شورای اسلامی شهر با بیان اینکه متأسفانه برخی از افراد به‌دنبال حاشیه‌سازی و ضربه زدن به نظام هستند، گفت: هر کاری که در شهر انجام می‌شود یک داستان درست می‌کنند و شاهد بودیم که حتی آقای زاکانی می‌خواست داماد متخصصش را در شهرداری مورد استفاده قرار بدهد، حاشیه درست کردند و این در حالی بود که در دوره گذشته همه کس را وارد شهرداری کردند!

آقامیری با اظهار اینکه "دیروز نوبت آقای قالیباف و روز‌های بعد قطعاً نوبت رئیسی، حداد، زاکانی و... خواهد بود"، گفت: ما باید از نیرو‌های جبهه انقلاب دفاع کنیم و تأکید ما نیز حمایت صددرصد از آقای زاکانی در شهرداری تهران است.

عضو شورای شهر تهران خطاب به نیرو‌های عدالتخواه گفت: بسیاری از این افراد، دوستان نزدیک بنده هستند و تعجب می‌کنم که این بزرگان دوستان دیگر خود را راهنمایی نمی‌کنند افرادی که هم‌اکنون پادوی جریان‌هایی شده‌اند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار