مقدار مجاز مصرف ویتامین‌ها چقدر است؟ با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل

خبری نگران کننده برای دارندگان سهام عدالت

با توجه به افت و کاهش‌های اخیر شاخص بورس و نمادهای معاملاتی در تالار شیشه‌ای ارزش روز ۴۹ شرکت حاضر در پرتفوی سهام عدالت این روزها به ۱۰۵۲ هزار و ۸۶۱ میلیارد ریال کاهش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 09
کد خبر: ۱۳۳۳
به گزارش "راهبرد معاصر"؛  ارزش روز ۴۹ شرکت حاضر در پرتفوی سهام عدالت با توجه به کاهش‌های اخیر شاخص و نمادهای معاملاتی در بازار سهام، از ۱۱۳۱هزار میلیارد ریال به ۱۰۵۲ هزار میلیارد ریال کاهش یافت.

بر اساس آمار تعداد شرکت‌های حاضر در پرتفوی سهام عدالت ۴۹ شرکت هستند که ارزش مقطع واگذاری آنها ۲۶۶ هزار و ۳۶۳ میلیارد ریال است که با توجه به رشدهای اخیر شاخص بورس و افزایش قیمت سهام شرکت‌ها در بازار سرمایه ارزش روز پرتفوی بیش از ۴۹ میلیون مشمول سهام عدالت به ۱۱۳۱هزار و ۴۹۳میلیارد ریال افزایش یافته بود.


این در شرایطی است که با توجه به افت و کاهش‌های اخیر شاخص بورس و نمادهای معاملاتی در تالار شیشه‌ای ارزش روز ۴۹ شرکت حاضر در پرتفوی سهام عدالت این روزها به ۱۰۵۲ هزار و ۸۶۱ میلیارد ریال کاهش پیدا کرده است.


بر این اساس نگاهی به پرتفوی سهام عدالت نشان می‌دهد از ۴۹ شرکت حاضر در این سبد تعداد ۳۵شرکت بورسی هستند که ارزش مقطع واگذاری آنها ۲۲۷هزار و ۸۲۵میلیارد ریال و ارزش روز آنها ۹۷۶هزار و ۲۱۴میلیارد ریال حساب شده است.


بعلاوه این که در این پرتفوی، ۱۴ شرکت غیربورسی نیز حضور دارند که ارزش مقطع واگذاری آنها ۳۸هزار و ۵۳۸میلیارد ریال و ارزش روز آنها ۷۶هزار و ۶۴۷میلیارد ریال است.


ارسال نظر
آخرین اخبار