ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

خبر بد برای پرسپولیسی ها / برانکو: از پرسپولیس می‌روم!

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برخلاف ادعای امروز باشگاه پرسپولیس اعلام کرد این تیم را ترک خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 11
کد خبر: ۱۳۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ، برانکو ایوانکوویچ در مصاحبه با سایت کروات اسپورت‌ نت از جدایی خود با باشگاه پرسپولیس خبر داد.

برانکو در خصوص تیم ملی کرواسی گفت: تیم ملی کرواسی بعد از جام جهانی شرایط متفاوت و سختی داشت بازیکنان با تأخیری از باشگاه‌شان به اردوی تیم ملی بازگشتند و این شرایط تمرین و آماده‌سازی را سخت کرد. آنها از لحاظ فیزیکی و ذهنی آماده نبودند. برد مقابل ولز برای تیم ما خیلی اهمیت داشت.مطمئن هستم که کراوسی بهتر و بهتر خواهد شد و بازیکنان هوشمندانه تر بازی می کنند.

 

وی در خصوص شرایط باشگاه پرسپولیس و ادامه همکاری با این باشگاه گفت: پس از یک فصل فوق‌العاده ما قهرمان لیگ برتر، جام حذفی و سوپرکاپ شدیم توانستیم در فینال لیگ قهرمانان آسیا بازی کنیم. در این چهار سال در باشگاه پرسپولیس ما سه بار قهرمان لیگ برتر شدیم. دوران افتخارآمیزی را در تهران گذراندم، ما در اینجا مشکلات مالی داشتیم و این کار من را سخت می‌کرد، زیرا من برای باشگاه پرسپولیس هم مربی بودم و هم روانشناس تا بتوانم تمام بازیکنانم را به بالاترین سطح ممکن برسانم. یقین دارم که باشگاه پرسپولیس تمامی بدهی من را پرداخت خواهد کرد. من باشگاه پرسپولیس را در تابستان امسال ترک خواهم کرد و من یک مربی هستم و پیشنهادی از دیگر نقاط جهان دارم.

 

درحالی این مصاحبه برانکو روی خروجی رسانه کروات منتشر شده که امروز سایت باشگاه پرسپولیس به نقل از ایرج عرب مدیرعامل این باشگاه مدعی شد که مطالبات برانکو آماده شده است و این مربی در پرسپولیس ماندنی است.

منبع : فارس

ارسال نظر