سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است
لاریجانی :

هیچکدام از کشورهای بزرگ تحریم ها علیه ایران را قبول ندارند

رئیس مجلس گفت: تحریم های آمریکا خلاف قوانین بین الملل علیه ما وضع شده، هیچکدام از کشورهای بزرگ نیز این تحریم ها را قبول ندارند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 11
کد خبر: ۱۳۳۶۷

به گزازش راهبرد معاصر ، علی لاریجانی در دیدار با رئیس گروه دوستی پارلمانی بلاروس با اشاره به سفر به این کشور و دیدار با مقامات بلاروس، گفت: رایزنی سیاسی و گفت وگو در سطح پارلمان و دولت بین ایران و بلاروس برقرار است و این روابط در شرایط مختلف وجود داشته است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ارتقاء سطح روابط تجاری دو کشور، گفت: در دیدار با رئیس جمهور بلاروس نیز به افزایش سطح روابط تجاری اشاره شد اما به نظر مشکلات به وجود آمده که پیشرفت مورد نظر حاصل نشده است.

 

لاریجانی یادآور شد: مشکلات را از طریق روابط گروه دوستی و پارلمانی می توان پیگیری و حل کرد تا سطح روابط تجاری موردنظر محقق شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: تحریم های آمریکا خلاف قوانین بین الملل علیه ما وضع شده، هیچکدام از کشورهای بزرگ نیز این تحریم ها را قبول ندارند لذا باید راه حلی جهت رفع مشکلات اتخاذ کنیم.

 

پیگیری همکاری های پارلمانی جهت ارتقاء مراودات تجاری

"پتر سولویف" رئیس گروه دوستی پارلمانی بلاروس در این دیدار ضمن تبریک به علی لاریجانی جهت انتخاب مجدد ایشان به ریاست مجلس شورای اسلامی، گفت: در دیدار با سبحانی فر به عنوان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس به طور مفصل در مورد همکاری های دو کشور بحث و گفت وگو شد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی بلاروس تاکید کرد: زمینه همکاری های گروه دوستی پارلمانی باید به طور مشخص تعیین شود تا بتوانیم این همکاری ها را در تمام سطوح ارتقاء دهیم.

منبع : خانه ملت

ارسال نظر