قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

بازار برنج از کنترل خارج شده است

بازار برنج از کنترل خارج شده است رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: در حال حاضر بازار از کنترل دولت خارج شده است و فروش برنج با نرخ مصوب بفروش نمی‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: در حال حاضر بازار از کنترل دولت خارج شده است و فروش برنج با نرخ مصوب بفروش نمی‌رسد. وقتی دولت افزایش نرخ 4 قلم کالای اساسی را اعلام می‌کند به نوعی مجوز افزایش نرخ‌ در سایر اقلام را می‌دهد چرا که قیمت‌ها از یکدیگر تاثیر می‌پذیرند.

حسن تقی‌زاده در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به افزایش 5 درصدی نرخ برنج ایرانی با آغاز هفته جاری، گفت: عرضه برنج در هفته جدید نسبت به هفته گذشته بسیار کاهش پیدا کرده، این در حالیست که تقاضا برای خرید برنج روند صعودی به خود گرفته است.

وی با بیان اینکه نرخ برنج داخلی متاثر از تورم موجود تصاعدی شده است، افزود: قیمت برنج کشت دوم در بنکداری به کیلویی بالای 100 هزار تومان رسیده و فروش آن در فروشگاه‌ها به کیلویی 120 هزار تومان رسیده است.

این فعال اقتصادی با اشاره به نرخ انواع برنج در بنکداری، گفت: برنج کشت اول در بنکداری کیلویی 90 هزار تومان، شیرودی کیلویی 53 هزار تومان، فجر کیلویی 65 هزار تومان و ندا کیلویی 50 هزار تومان شده است.

تقی‌زاده تاکید کرد: در حال حاضر بازار از کنترل دولت خارج شده است و فروش برنج با نرخ مصوب بفروش نمی‌رسد. وقتی دولت افزایش نرخ 4 قلم کالای اساسی را اعلام می‌کند به نوعی مجوز افزایش نرخ‌ در سایر اقلام را می‌دهد چرا که قیمت‌ها از یکدیگر تاثیر می‌پذیرند.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل با بیان اینکه نرخ برنج خارجی نیز افزایشی شد، گفت: عرضه برنج خارجی نیز محدود شده است و قیمت سوپر کرنل پاکستانی از کیلویی 29 هزار تومان به کیلویی 34 هزار تومان ارتقا یافته است.

وی با تایید افزایش مجدد قیمت برنج داخلی در روزهای آینده، گفت: بازار به سمتی رفته است که نمی‌توان قیمت‌ها را مهار کرد و این احتمال وجود دارد که قیمت‌ها همچنان بالا بروند. در حال حاضر بازار به سمتی رفته است که می‌توان برنج ایرانی فجر را با نرخ مصوب کیلویی 65 هزار تومان عرضه کرد.

این فعال اقتصادی در پایان بیان کرد: امیدواریم در سال جدید میزان تولید برنج نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند تا بتوان قیمت‌ها را مهار کرد.

کلمات کلیدی: برنج ایرانی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار