ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس درباره نحوه به کارگیری افراد در مشاغل حساس

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با مصوبه کمیسیون اجتماعی چنانچه مراجع چهارگانه در مورد استعلامات مربوط به فردی که بنا است در شغل حساسی به کار گرفته شود دچار اختلاف شوند موضوع در یک کارگروه مشترک مورد بررسی قرار گرفته و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با  اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز  مصوبه مجلس در رابطه با طرح به کارگیری افراد در مشاغل حساس اعاده شده از سوی شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ایرادات وارد به آن اصلاح و تصویب شد.

وی افزود: براساس مصوبه امروز کمیسیون چنانچه مراجع چهارگانه در مورد استعلام فردی که بنا است در شغل حساس به کار گرفته شود دچار اختلاف‌نظر شوند موضوع در کارگروهی با حضور نمایندگان مراجعی که دارای نظر متفاوت با یکدیگر هستند به همراه رئیس عالی دستگاه مربوط بنا است فرد در آنجا مشغول به کار شود در مورد استعلام فرد مورد نظر بررسی‌های لازم را انجام داده و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین براساس این مصوبه چنانچه استعلام فردی برای به کارگیری در یک شغل حساس منفی باشد و فرد جایگزین برای آن وجود نداشته باشد فرد با مسولیت عالی‌ترین مقام دستگاه به کار گرفته می‌شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار