قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

ملانیا ترامپ: اوضاع کشور ناراحت کننده است

ملانیا ترامپ در مصاحبه‌ای اظهار کرد دیدن اوضاع آمریکا ناراحت کننده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۰۰

به گزارش راهبردمعاصر، ملانیا ترامپ بانوی اول سابق آمریکا در مصاحبه‌ای زنده با شبکه فاکس نیوز، در پاسخ به این پرسش که درباره اوضاع کشور چه فکری می‌کند، اظهار کرد دیدن اوضاع کشور و آنچه که در حال اتفاق افتادن است، ناراحت کننده است.

وی افزود: من تصور می‌کنم اگر عمیقا به اوضاع کشور نگاهی بیاندازید خواهید دید که شرایط ناراحت کننده است. بسیاری از شهروندان آمریکایی در رنج و سختی هستند. پس دیدن این موضوع ناراحت کننده است. من امیدوارم این شرایط هر چه زودتر تغییر کند.

بانوی اول سابق آمریکا به پرسشی درباره اینکه اگر واشنگتن بار دیگر لقب «مرداب سیاه» را به همسرش دونالد ترامپ بدهد، چه فکری می‌کند، گفت: من واشنگتن را دوست دارم و می‌دانم کاملا متفاوت از دیگر شهر‌های آمریکا عمل می‌کند، اما من واقعا زندگی در کاخ سفید را دوست دارم. بانوی اول آمریکا بودن افتخار بزرگی برای من بود و من چیز‌های بسیار زیادی را در دوران ریاست جمهوری همسرم یاد گرفتم. کاخ سفید برای مدتی خانه من بود و من می‌دانم که آنجا خانه مردم آمریکا نیز است و باید از آن مراقبت کنیم.

ملانیا همچنین به پرسشی درباره اینکه آیا کاخ سفید دوباره خانه اش خواهد بود یا نه، گفت: «هرگز نگو هرگز».

این در حالی است که ملانیا ترامپ روز گذشته در مصاحبه با فاکس نیوز، با انتقاد از عملکرد جو بایدن، کمبود شیرخشک بچه در این کشور را مایه ناامیدی و دل شستگی خواند.

وی در این مصاحبه افزود: این موضوع بسیار ناراحت کننده و مایه ناامیدی است که برخی والدین آمریکایی مجبورند برای تهیه غذای فرزندشان در قرن ۲۱ با چالش‌های بزرگ مواجه باشند.

ملانیا ترامپ در پاسخ به علت کمبود این ماده حیاتی در سراسر آمریکا در انتقاد از عملکرد جو بایدن گفت: رهبری. رهبری یک کشور تاثیر زیادی در حل مشکلات یک کشور دارد.

وی افزود: ادامه این شرایط بسیار ناراحت کننده است. خانواده‌های زیادی با این بحران جدی مواجه شده اند. امیدوارم این بحران هر چه زودتر به پایان برسد.

هفته گذشته رسانه‌های آمریکا اعلام کردند که با نایاب شدن شیر خشک، خرده‌فروش‌های بزرگ این کشور شروع به جیره‌بندی این محصول بسیار حیاتی برای نوزادان و کودکان کردند.

شبکه خبری «یو‌اس‌ای تودی»، با اشاره به اتمام موجودی شیر خشک در انبار فروشگاه‌ها و داروخانه‌ها اعلام کرد که برخی از آن‌ها در هر خرید به صورت حضوری و یا آنلاین بیش از سه قوطی شیرخشک به خریداران نمی‌فروشند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار