مدیرعامل استقلال استعفا کرد تراکتور فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پاسخ تند منصوریان به عضو هیئت مدیره آلومینیوم

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان پاسخ تندی به عضو هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۷۱

علیرضا منصوریان سرمربی صنعت آبادان در واکنش به صحبت‌های مطرح شده از سوی امین پناهی، عضو هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک اظهار داشت: صحبت من در کنفرانس در مورد هر شخصی باشد به این عزیزی که آمده و مصاحبه کرده مربوط نمی‌شود. نباید زبان کسی بود و خود شیرینی کرد. باز هم می‌گویم صحبتی که مطرح کرده‌ام اصلا به ایشان مربوط نمی‌شود. این بحث بین من و همان فردی است که در موردش صحبت کردم؛ پس این آقا نباید دخالت کند و خودش را وسط ماجرا بیاندازید. باشگاه آلومینیوم مدیر و هوادار دوست‌داشتنی دارد و صاحبش را می‌شناسد و آقایان نباید در هر مبحثی حضور داشته باشند.

منصوریان در ادامه گفت: سال گذشته اصلا ایشان در هیئت مدیره عضو نبودند و من نمی‌دانم چرا صحبت می‌کنند. ای کاش نخود هر آشی نباشیم. من عقبه خود این آقا را می‌دانم و مجبور می‌شوم در مورد او مسائلی بگویم که برای هواداران آلومینیوم ناخوشایند است. ای کاش یاد بگیرند که هر کس سرش در کار خودش باشد؛ چون زیادی کنجکاو بودن عاقبت خوشایندی ندارد. پیشنهادم به ایشان این است که سرت به کار خودت باشد.

سرمربی صنعت نفت آبادان در پایان درگذشت پیشکسوت دو و میدانی ایران را تسلیت گفت و عنوان کرد: متاسفانه آقای محمد حسین غفوری زاده، اسطوره رشته دو و میدانی ایران که سابقه حضور در المپیک 1964 توکیو را دارند فوت کرده‌اند. جا دارد از همین جا به خانواده ایشان مخصوصا علی غفوری زاده که رفیق صمیمی و شریک چندین ساله من است تسلیت بگویم. مرحوم غفوری زاده یکی از ورزشکاران درخشان ایران و استان اصفهان بود که دوستی نزدیکی با بنده و احمدرضا عابدزاده داشت و بابت از دست دادن ایشان بسیار ناراحت هستم و امیدوارم خداوند به خانواده این عزیز صبر بدهد.

کلمات کلیدی: فوتبال
ارسال نظر
آخرین اخبار