لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد معاون رئیس‌جمهور: دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد پزشکیان: آمریکا اراده‌ای برای حل مسئله از مسیر دیپلماسی و منطق عادلانه ندارد سردار قاآنی: عامل اصلی شهادت سیدحسن نصرالله و شهدای دیگری که با ایشان بودند، صرف انفجار نبود + ویدئو سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت ۴ صبح بود/ در سطح راهبردی کاملاً هوشیار بودیم در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟   خبر مهم برای فرهنگیان و نیرو‌های شرکتی/ تبدیل وضعیت معلمان و کارکنان دولتی در راه است؟ رأی مثبت مجمع تشخیص به ۲ مصوبه امنیتی مجلس فیلم | نبویان: اطلاعات ما از طریق آژانس درز پیدا می‌کند؛ خیلی از بازرسان آژانس جاسوس هستند عباس ایروانی کیست؟ وقوع جنگ نامحتمل است/ فضای رسانه‌ای صرفاً تبلیغات دشمن است دستور عارف برای رسیدگی فوری به دانشجویان مصدوم حادثه سمنان

تصمیم دولت بر عملیاتی‌شدن سریع‌تر طرح‌های مرتبط با احیای دریاچه ارومیه

جلسه هماهنگی و بررسی اجرای طرح های اولویت‌دار استان آذربایجان غربی بعدازظهر امروز به ریاست معاون اول رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار و بر اتمام و اجرای طرح های محرومیت زدایی در این استان تاکید شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر جلسه هماهنگی و بررسی اجرای طرح های اولویت‌دار استان آذربایجان غربی بعدازظهر امروز(سه شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار و بر اتمام و اجرای طرح های محرومیت زدایی در این استان تاکید شد.

در این جلسه با اشاره به مطالبات و تاکیدات رییس جمهور در خصوص احیای دریاچه ارومیه مقرر شد تا طرح های مرتبط با احیای این دریاچه هر چه سریعتر عملیاتی شود. 

در این جلسه که معاون اجرایی رییس جمهور، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم و تحقیقات و فناوری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، استاندار آذربایجان غربی، معاونین و مسئولین دستگاه های مربوطه و استانی حضور داشتند، توافقات دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل برای اجرای طرح‌های اولویت‌دار این استان در حوزه های مختلف بررسی و تصویب شد. 

همچنین در این جلسه بر ضرورت اجرایی و عملیاتی شدن هر چه سریعتر طرح های مرتبط با حوزه گردشگری، نیرو، ورزش و جوانان، خانواده و زنان، صنعتی، کشاورزی، آموزشی، بهداشتی، درمانی و عمرانی و زیرساختی استان آذربایجان غربی به منظور اشتغالزایی و توسعه و آبادانی این استان تاکید شد.

کلمات کلیدی: دریاچه ارومیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار