احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ماکرون به بنت: به دنبال احیای توافق هسته‌ای با ایران هستیم

رئیس‌جمهور فرانسه طی تماسی تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، درباره برنامه هسته‌ای ایران گفتگو و تاکید کرد که پاریس به‌دنبال احیای توافق هسته‌ای با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۳۵

به گزارش راهبردمعاصر، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه‌شنبه) تماسی تلفنی با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه داشته و مجدداً پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفته است.

طبق گزارش پایگاه خبری «i۲۴»، در بیانیه‌ای که دفتر بنت منتشر کرده، آمده است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این تماس تلفنی درباره مذاکرات برنامه هسته‌ای ایران و برخی دیگر از پرونده‌های جهانی نظیر تحولات جنگ اوکراین با ماکرون گفتگو کرده است.

رئیس‌جمهور فرانسه در این گفتگو، با تاکید بر هدف خود مبنی بر احیای توافق هسته‌ای بین قدرت‌های جهانی و ایران [موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک]خاطرنشان کرده که به ثبات منطقه متعهد خواهد بود و مصمم به احیای برجام است.

در این بیانیه دفتر بنت آمده است که وی از ماکرون به خاطر ابراز حمایتش از «اسرائیل» در مواجهه با حملات خصمانه و تعهد پاریس به امنیت تل‌آویو تشکر کرده است.

همچنین این بیانیه افزود که دو طرف درباره تحکیم روابط دوجانبه بین رژیم صهیونیستی و فرانسه گفتگو کردند. علاوه‌براین، آن‌ها موضوعاتی همچون وضعیت امنیتی منطقه با محوریت ایران و فرصت‌های همکاری دو طرف و همچنین جنگ در اروپا و پیامد‌های آن را بررسی کرده‌اند.

این در حالی است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند ماکرون و بنت در این تماس تلفنی توافق کردند که به زودی با یکدیگر دیدار داشته باشند؛ بدون اینکه تاریخ دقیق این ملاقات را مشخص کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر