سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

توضیحات آیت‌الله جنتی درباره نظارت بر اجرای اصلاح پرداخت یارانه‌ها

دبیر شورای نگهبان با اشاره به مردمی سازی یارانه‌ها گفت: دستگاه‌های نظارتی با برخورد سریع و قاطع با سواستفاده‌گران، نگذارند مردم متحمل سختی شوند؛ چرا که نظارت دقیق از مهم‌ترین عوامل موفقیت طرح اصلاح پرداخت یارانه‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز چهارشنبه (۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱) در جلسه شورای نگهبان طی سخنانی رحلت حجت‌الاسلام و المسلمین فاطمی‌نیا را تسلیت گفت.

 

وی با اشاره به تالیفات و آثار ارزشمند این خطیب برجسته، گفت: ایشان مروج معارف اهل بیت(ع) بودند و با نفس گرم برخاسته از صفای باطن، عمری را در جهت نشر تعالیم دین مبین اسلام طی کردند که ان شاءالله، خداوند متعال رحمت و رضوان الهی را روزی این عالم عامل خواهند کرد.

 

دبیر شورای نگهبان با تسلیت به حوزه‌های علمیه و علاقه‌مندان به ویژه بیت شریف آن مرحوم، جوانان مومن و خداجو را به شناخت استادان اخلاقی همچون حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیا فراخواند و تصریح کرد: جوانان قدر این چهره‌های ارزشمند را بدانند زیرا حرکت کردن در مسیر حق نیازمند راهنمایانی است که عالم به این راه باشند و خودشان در این مسیر طی طریق کرده باشند.

 

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود به اصلاح نظام اقتصادی کشور به ویژه در زمینه پرداخت یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: اقدامی که دولت برای اصلاح نظام اقتصادی کشور آغاز کرده، کاری است که اغلب کارشناسان بر ضرورت آن اتفاق نظر دارند.

 

وی تاکید کرد: برای دولت در انجام این امر خطیر آرزوی موفقیت می‌کنیم و از متولیان این کار می‌خواهیم همانند روزهای گذشته ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با مردم را ادامه دهند تا با اطلاع سریع از ایرادات احتمالی پیش آمده، آنها را به سرعت رفع کرده و نگرانی‌های مردم را کاهش دهند.

 

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه قوه قضاییه و دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات باید نظارت دقیق در این زمینه داشته باشند، تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی با برخورد سریع و قاطع با سوءاستفاده‌گران، نگذارند مردم متحمل سختی شوند؛ چرا که نظارت دقیق از مهم‌ترین عوامل موفقیت این طرح است.

 

آیت‌الله جنتی اضافه کرد: امید است مردم صبور و با بصیرت ایران اسلامی همچون همیشه با بی‌توجهی به فضاسازی‌های صورت گرفته توسط دشمنان این سرزمین، موجب دلگرمی خادمان واقعی خود شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار