توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

توضیحات آیت‌الله جنتی درباره نظارت بر اجرای اصلاح پرداخت یارانه‌ها

دبیر شورای نگهبان با اشاره به مردمی سازی یارانه‌ها گفت: دستگاه‌های نظارتی با برخورد سریع و قاطع با سواستفاده‌گران، نگذارند مردم متحمل سختی شوند؛ چرا که نظارت دقیق از مهم‌ترین عوامل موفقیت طرح اصلاح پرداخت یارانه‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز چهارشنبه (۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱) در جلسه شورای نگهبان طی سخنانی رحلت حجت‌الاسلام و المسلمین فاطمی‌نیا را تسلیت گفت.

 

وی با اشاره به تالیفات و آثار ارزشمند این خطیب برجسته، گفت: ایشان مروج معارف اهل بیت(ع) بودند و با نفس گرم برخاسته از صفای باطن، عمری را در جهت نشر تعالیم دین مبین اسلام طی کردند که ان شاءالله، خداوند متعال رحمت و رضوان الهی را روزی این عالم عامل خواهند کرد.

 

دبیر شورای نگهبان با تسلیت به حوزه‌های علمیه و علاقه‌مندان به ویژه بیت شریف آن مرحوم، جوانان مومن و خداجو را به شناخت استادان اخلاقی همچون حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیا فراخواند و تصریح کرد: جوانان قدر این چهره‌های ارزشمند را بدانند زیرا حرکت کردن در مسیر حق نیازمند راهنمایانی است که عالم به این راه باشند و خودشان در این مسیر طی طریق کرده باشند.

 

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود به اصلاح نظام اقتصادی کشور به ویژه در زمینه پرداخت یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: اقدامی که دولت برای اصلاح نظام اقتصادی کشور آغاز کرده، کاری است که اغلب کارشناسان بر ضرورت آن اتفاق نظر دارند.

 

وی تاکید کرد: برای دولت در انجام این امر خطیر آرزوی موفقیت می‌کنیم و از متولیان این کار می‌خواهیم همانند روزهای گذشته ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با مردم را ادامه دهند تا با اطلاع سریع از ایرادات احتمالی پیش آمده، آنها را به سرعت رفع کرده و نگرانی‌های مردم را کاهش دهند.

 

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه قوه قضاییه و دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات باید نظارت دقیق در این زمینه داشته باشند، تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی با برخورد سریع و قاطع با سوءاستفاده‌گران، نگذارند مردم متحمل سختی شوند؛ چرا که نظارت دقیق از مهم‌ترین عوامل موفقیت این طرح است.

 

آیت‌الله جنتی اضافه کرد: امید است مردم صبور و با بصیرت ایران اسلامی همچون همیشه با بی‌توجهی به فضاسازی‌های صورت گرفته توسط دشمنان این سرزمین، موجب دلگرمی خادمان واقعی خود شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار