آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

مجیدی آخرین استقلالی را هم شکست می‌دهد؟

فرهاد مجیدی امسال اکثر مربیان استقلالی را شکست داده و حالا امیدوار است سید مهدی رحمتی را هم شکست بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر مجیدی امسال ۳۴ امتیاز از مربیان استقلالی گرفته و حالا می خواهد رحمتی را هم ببردتا امتیاز سی و هفتم را هم از مربیان استقلالی بگیرد. او فقط نتوانست ساکت الهامی را ببرد و حتی در جام حذفی با پنالتی به او باخت اما از قلعه نویی و منصوریان و... ۴ امتیاز گرفت و حداقل یکبار هرکدام از مربیان استقلالی لیگ را برد تا در مجموع آمار خوبی مقابل آنها داشته باشد.

مجیدی می خواهد آلومینیوم اراک را هم با رحمتی ببرد و رکورد خود را بهبود ببخشد. او می داند که رحمتی پرسپولیس را از جام حذفی حذف کرد و تیم خوبی دارد. فرهاد به دنبال رکورد شکست ناپذیری در کل لیگ هم هست. رکوردی که فقط یک بار پرسپولیس در سال ۵۲ آن را کسب کرده و در لیگ برتر هرگز تکرار نشده است.

البته استقلال شنبه شب قهرمان شد اما می خواهد در بازی با نماینده اراک جلوی چشم تماشاگرانش جشن بگیرد و به همین دلیل بردن این بازی هم برای مجیدی اهمیت دارد. استقلال در بازی رفت با آلومینیوم یک بر یک مساوی کرده بود.

کلمات کلیدی: فرهاد مجیدی
ارسال نظر
آخرین اخبار