واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

شکایت عراق از ترکیه به شورای امنیت

نماینده عراق پس از سخنرانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک خواستار خروج تمام نیروهای ترکیه‌ای از خاک این کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر «محمد حسین بحر العلوم» نماینده عراق در سازمان ملل متحد، امروز (چهارشنبه)، شکایتی رسمی علیه ترکیه به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرد.

بنابر گزارش پایگاه خبری «المسله»، نماینده عراق پس از سخنرانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک خواستار خروج تمام نیروهای ترکیه‌ای از خاک این کشور شده است.

بحر العلوم گفت: «حملات حزب کارگران کردستان از حالا به بعد بهانه‌ای برای حضور نیروهای ترکیه در خاک عراق نیست.»

المسله اشاره کرد که نماینده عراق در سازمان ملل در این نشست شکایت رسمی بغداد از آنکارا را به علت اقدامات ارتش ترکیه در داخل خاک عراق به شورای امنیت ارائه کرده است.

محمد حسین بحر العلوم در ادامه از درخواست‌های«نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق حمایت و بیان کرد که حملات موشکی به اربیل خسارات فراوانی به بار آورده است.

ترکیه مدت‌هاست با ادعای مقابله با حزب کارگران کردستان (پ‌.ک‌.ک) در حال نقض تمامیت ارضی شمال عراق است. پ‌.ک‌.ک که در ۳۵ سال گذشته با دولت آنکارا در تقابل نظامی است از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود. ترکیه می‌گوید که شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان، مسئول مرگ بیش از ۴۰ هزار نفر از شهروندان ترکیه از جمله زنان و کودکان هستند.

این کشور عملیات‌های متعددی را تاکنون علیه شبه‌نظامیان پ‌.‌ک.‌ک در شمال عراق آغاز کرده که این اقدام همواره با واکنش شدیداللحن مقامات عراقی همراه بوده است.

آنکارا مدعی است این عملیات پایگاه های نظامی حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) را هدف قرار می‌دهد، با این حال روستاییان در منطقه بارها از هدف قرار گرفتن شهرک‌های غیرنظامی خبر داده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار