اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز

نظارت بر قیمت کالاها از وزارت جهاد کشاورزی به صمت بازگردد

نظارت بر قیمت کالاها از وزارت جهاد کشاورزی به صمت بازگردد نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس گفت: برای کنترل بهتر قیمت‌ها در بازار باید نظارت بر این حوزه از وزارت جهاد به وزارت صمت بازگردانده شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 20
کد خبر: ۱۳۴۴۶۹

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: برای کنترل هرچه بهتر بر قیمت کالاها در بازار باید نظارت بر این بخش از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت بازگردد.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی نه دسترسی به اطلاعات در مورد اصناف را در اختیار دارد و نه عِدّه و عُدّه لازم را برای کار نظارت بر بازار در اختیار دارد و لذا لازم است نظارت بر بازار به وزارت صمت بازگردد.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پیش از این نظارت بر بازار و صدور حکم برای متخلفان در زیرمجموعه وزارت بازرگانی که امروز جزیی از وزارت صمت است انجام می‌شد که پس از مدتی بخش نظارت بر بازار به وزارت کشاورزی منتقل شد و صدور حکم برای متخلفان همچنان در وزارت صمت انجام می‌شود.

وی افزود:‌ انتقال کار نظارت بر بازار به وزارت صمت می‌تواند کار کنترل بر بازار را  تسهیل کند و این کار با قدرت و قوت بیشتری انجام شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار