نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

خبری از پُست گرفتن پنجعلی در پرسپولیس نیست!

درحالی که قرار بود یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مدیریت مدارس فوتبال این باشگاه را برعهده داشته باشد، ظاهرا این قضیه منتفی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 20
کد خبر: ۱۳۴۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ماجراهای آکادمی باشگاه پرسپولیس در چند روز گذشته وارد فازهای عجیبی شد. بعد از اینکه باشگاه پرسپولیس در انتخاب محسن خلیلی دچار تردید شد و محمد پنجعلی هم در جلساتی که با این باشگاه داشت گلایه‌هایش را عنوان کرد؛ رضا درویش تصمیم گرفت کار در بخش پایه‌ها را تقسیم کند. یعنی مدیریت تیم‌های پایه در فاز قهرمانی را به خلیلی بسپارد و مدارس فوتبال هم به عهده پنجعلی باشد اما محسن خلیلی و پنجعلی هر دو زیر بار این مدل کار نرفتند. در نهایت چهارشنبه جلسه‌ای که خلیلی با درویش داشت قرار بر این شد که مدیریت آکادمی به عهده او باشد.

پیگیری های خبرنگار تسنیم گویای این است که حضور پنجعلی هم در این باشگاه برای مدیریت مدارس فوتبال منتفی شده است، البته درویش سعی دارد این پیشکسوت را در کنار باشگاه حفظ کند.

ارسال نظر