تعلیق موقت فعالیت فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض پس از حمله لغو پرواز‌های ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض ترامپ: وقت رئیس‌جمهور جدیدی برای اوکراین رسیده است هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض واکنش کاظم جلالی به دیدار روسای جمهور ایران و روسیه بقائی: فرانسوی‌ها صلح را برای همه نمی‌خواهند ارتش یمن:شکست مجدد سعودی در باب‌المندب/ دهها مزدور به هلاکت رسیدند اعتراف ترامپ به خسارات سیاسی جنگ با ایران وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل امارات طوفان‌الاقصی؛ لحظه‌ای که جغرافیای قدرت در غرب آسیا شکست پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران اشتباهات محاسباتی نتانیاهو از عملیات طوفان الاقصی پاکستان: گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده‌های ما علیه یمن «جعلی» است عربستان سعودی حمله به فرودگاه ریاض را تأیید کرد جنگ علیه ایران قیمت سوخت را به گوگل مپ کشاند پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود
سخنگوی وزارت خارجه:

اروپا به تعهدات برجام پایبند باشد/«ماس» ماده۳۶ برجام رامطالعه کند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اروپایی‌ها اگر خیلی نگران حفظ برجام هستند باید از همه طرف‌ها بخواهند بدان عمل کنند و بیش از همه خودشان به تعهداتشان پایبند باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آلمان در استکهلم اظهار داشت: با سخنان وی درباره اهمیت برجام برای جامعه جهانی و اروپا هم نظریم‌؛ اما تاکید وی مبنی برای اجرای تعهدات یکجانبه توسط ایران در یک توافق چند جانبه را خیلی درک نمی کنیم.

 

وی گفت: اگر این توافق چند طرف دارد همه اطراف آن بطور یکسان باید به تعهدات شان عمل کنند و اگر نمی توانند باید درک کنند ما هم با استفاده از سازو کارهایی که برجام در اختیار ما گذاشته نسبت به برجام و تعهدات مان بازنگری داشته باشیم.

موسوی تصریح کرد: دوستان اروپایی اگر خیلی نگران حفظ برجام اند باید از همه طرف ها بخواهند بدان عمل کنند و بیش از همه خودشان به تعهدات شان پایبند باشند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: به وزیر خارجه آلمان و دیگرانی که از تصمیمات اخیر برجامی ایران ابراز نگرانی می کنند پیشنهاد می کنیم ماده ۳۶ توافق برجام و مقدمات علم حقوق را یک بار دیگر با دقت مطالعه کنند.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار