هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

سارق موبایل وزیر ورزش بازداشت شد

سارق موبایل وزیر ورزش بازداشت شد جانشین رئیس پلیس تهران از بازداشت سارق تلفن‌همراه وزیر ورزش و جوانان خبر داد و گفت: سارق به ۲۰ فقره سرقت اعتراف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۷۷۶

به گزارش راهبردمعاصر، سردار حمید هداوند با اشاره به بازداشت سارق تلفن‌همراه وزیر ورزش و جوانان، اظهار کرد: در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحوم نادر طالب‌زاده در تاریخ ۱۱ اردیبهشت، تلفن‌همراه وزیر ورزش سرقت شد.

جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به بازداشت سارق در تاریخ ۲۲ اردیبهشت، تصریح کرد: سارق مذکور در اختیار مأموران پلیس قرار دارد و تاکنون به ۲۰ فقره سرقت تلفن‌همراه اعتراف کرده است.

وی بیان کرد: بیشتر سرقت‌های صورت‌گرفته توسط این متهم در مترو صورت می‌گرفت و وی اصلاً شناختی نسبت به وزیر ورزش نیز نداشته است.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: سارق مذکور بیشتر میان ازدحام جمعیت و به‌طور مثال در بهشت زهرا (ع) اقدام به سرقت می‌کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار