پیام پوتین به پزشکیان: روسیه از تلاش‌های ایران برای صیانت از منافع مشروع خود و تأمین امنیت کشور در شرایط بغرنج کنونی حمایت می‌کند اعلام آمادگی ژنو برای برگزاری گفت‌و‌گو‌های تهران-واشنگتن سخنگوی وزارت خارجه: اعمال فشار اقتصادی و تحمیل رنج بر مردم ایران، جنایت علیه بشریت است عراق: نتایج مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند به نفع کل منطقه باشد نعیم قاسم در پاسخ به نامه ولایتی: مقاومت لبنان با وجود خسارات سنگین، هدف دشمن را ناکام گذاشت نخست‌وزیر مجارستان: اروپا تا سال ۲۰۳۰ با روسیه وارد جنگ می‌شود واکنش سفارت روسیه به ادعای انگلیس درباره نحوه مرگ ناوالنی عراقچی: کنفرانس امنیتی مونیخ در موضوع ایران به «سیرک مونیخ» تبدیل شده ماچادو در کنفرانس مونیخ: از حمله آمریکا به ونزوئلا سپاسگزاریم! اسرائیل هیوم: نتانیاهو فردا نشستی امنیتی درباره ایران برگزار می‌کند دیپلماسی در خطر؛ آماده‌سازی نظامی آمریکا تنش‌ها با ایران را افزایش داد ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد

احمد مسعود:خواهان آغاز جنگی دیگر در افغانستان نیستیم

رهبر جبهه پنجشیر گفت: در ابتدا شروع مقاومت، هیاتی از ما و طالبان دیدار کرده و پیام ما به طالبان مشخص بود و به این گروه گفتیم که خواهان آغاز جنگی دیگر در افغانستان نیستیم و اجازه دهید تا درباره صلح گفت‌وگو کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر «احمد مسعود»، رهبر جبهه پنجشیر در گفت‌وگویی اظهار داشت: در حال حاضر فرصتی برای صلح و آشتی ملی در افغانستان به وجود آمده و با مشارکت مردم در آینده این کشور می‌توان بحران را به پایان برد.

وی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی arte آلمان گفت: پس از تسلط طالبان بر افغانستان، ما در کنار مردم این کشور مقاومت علیه این گروه را انتخاب کردیم.

مسعود با بیان اینکه طالبان اجازه رفتن دختران به مدرسه را نمی‌دهد و مردم را از اساسی‌ترین حقوق محروم کرده، افزود که طالبان به دنبال حکومت کردن از طریق زور و سرکوب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر جبهه مقاومت 3 هزار نیروی نظامی دارد که عمدتا از نظامیان دولت گذشته هستند و همچنین افراد داوطلبی هستند که به دنبال مقاومت در برابر طالبان بوده و ما در نظر داریم تعداد نظامیان را به مرور افزایش دهیم.

مسعود همچنین در پاسخ به این سوال که این جبهه مقاومت از سوی چه کشوری حمایت می‌شود، گفت: ما حمایت هیچ کشوری را نداریم و حمایت‌های انجام شده در داخل افغانستان توسط گروه‌های مختلف انجام می‌شود و در حال نبرد برای آزادی و دموکراسی در این کشور هستیم.

وی در ادامه گفت: در ابتدا شروع مقاومت، هیاتی از ما و طالبان دیدار کرده و پیام ما به طالبان مشخص بود و به این گروه گفتیم که خواهان آغاز جنگی دیگر در افغانستان نیستیم و اجازه دهید تا درباره صلح گفت‌وگو کنیم.

مسعود اظهار داشت: در حال حاضر نیز پیام مشخصی برای طالبان داریم و اکنون زمان آشتی ملی و صلح است و اگر شرایطی فراهم شود که تا مردم در آینده افغانستان سهیم باشند، می توان به بحران در این کشور پایان داد.

وی تاکید کرد: نیاز است دولت فراگیر از طریق انتخابات تشکیل شود و اگر مردم افغانستان خواستار باقی ماندن طالبان شدند، ما به تصمیم آنها احترام خواهیم گذاشت و از طریق سیاسی خواسته‌های خود را دنبال خواهیم کرد، اما اگر طالبان این اجازه را ندهد چاره‌ای جز مقاومت وجود ندارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار