عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

واکنش کاخ سفید به سفر «شینزو آبه» به ایران

آمریکا به سفر نخست‌وزیر ژاپن به ایران و دیدار با مقامات ایرانی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از رویترز «مورگان اورتاگوس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به سفر «آبه شینزو»، نخست وزیر ژاپن به تهران و دیدار با حسن روحانی، رئیس جمهور، از تلاش‌های نخست‌وزیر ژاپن برای کاستن از تنش‌ها میان واشنگتن و تهران حمایت کرده و گفته است: از هر کاری که نخست‌وزیر ژاپن بتواند انجام دهد، حمایت خواهیم کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین با اشاره به تلاش برخی بازیگران بین‌المللی برای کاهش تنش‌ها، افزود: ما این را چند هفته پیش که در اوج تنش‌ها بودیم هم گفتیم. گفته‌ایم هر کاری که جامعه بین‌المللی بتواند برای جلوگیری از اقدامات ایران در جهت تشدید تنش‌ها انجام دهد پیامی است که امیدواریم متحدان ما آن را ارسال کند.

 

مورگان اورتاگوس در عین حال سفر اخیر «هایکو ماس»، وزیر امور خارجه آلمان به تهران را نیز مشابه سفر نخست وزیر ژاپن عنوان کرد و گفت: بسیار مطمئن هستیم که وزیر خارجه آلمان پیام مشابهی را به ایرانی‌ها داد و مطمئن هستیم که نخست‌وزیر ژاپن هم همین کار را انجام خواهد داد.

 

شب گذشته نخست وزیر ژاپن پس از ورود به تهران و دیدار با حسن روحانی، رئیس جمهور، به میان خبرنگاران آمد و در کنفرانس خبری با رئیس جمهور ایران اعلام کرد که به هر قیمتی باید جلو درگیری و افزایش تنش در منطقه خاور میانه گرفته شود و ژاپن می‌خواهد «نقش حداکثری» را در این زمینه ایفا کند.

 

در این نشست همچنین رئیس جمهور ایران اظهار داشت که به نخست وزیر ژاپن گفته است که ریشه تنش‌ها به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران برمی‌گردد و این جنگ باید متوقف شود.

 

رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ژاپن بعد از پایان اظهارات خود محل نشست خبری را ترک کردند.

ارسال نظر