چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران

روایت سخنگوی وزارت خارجه ژاپن از دیدار شینزو آبه با رهبر انقلاب

سخنگوی وزارت خارجه ژاپن توضیحاتی درباره دیدار نخست وزیر کشورش با رهبر معظم انقلاب ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر ، تاکشی اوسوگا سخنگوی وزارت خارجه ژاپن در توضیحاتی درباره دیدار شینزو آبه نخست وزیر ژاپن با امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران گفت: شینزو آبه نخست وزیر ژاپن امروز در حدود ساعت 10 صبح با رهبر ایران دیدار و گفتگو کرد. این دیدار 50 دقیقه طول کشید و در فضایی گرم و صمیمی انجام شد.

 

سخنگوی وزارت خارجه ژاپن در ادامه افزود: آبه گفته است هیچکس خواهان درگیری نظامی نیست و او نگران تنش‌های اخیر است. همچنین ارزیابی آبه از ادامه همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی مثبت بوده و وی انتظار دارد تا ایران به اجرای توافق هسته‌ای ادامه دهد.

 

اوسوگا همچنین گفت: آبه امروز در جمع خبرنگاران ژاپنی گفته است او در دیدار اخیر، از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شنیده‌ است که مایل به تشدید تنش نیست. همچنین آبه گفته است که وارد جزئیات نمی‌شوم ولی در این باره با ترامپ تبادل نظرات مختلفی داشته‌ام. من درباره مقاصد ترامپ با آقای خامنه‌ای صحبت کردم.

 

سخنگوی وزارت خارجه ژاپن ادامه داد: آبه همچنین به خبرنگاران گفته است که راه کاهش تنش‌ها با مشکلات فراوانی روبرو خواهد شد، اما من همچنان تلاشم را خواهم کرد. اگرچه ممکن است احساسات پیچیده ملی در همه طرف‌ها وجود داشته باشد، اما برای رهبران کشورها مهم است تا برای کاهش تنش‌ها مقاصد خود را بیان کرده و با یکدیگر در میان بگذارند.

 

ارسال نظر