این پیشنهاد را جدی بگیرید تدوام آلودگی هوا در کلانشهرها / ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر وقت فردا اختلال اینترنت در ایران؛ کاهش سرعت و ناپایداری در برخی شهر‌ها امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مجازی شد امتحانات واحد‌های دانشگاه آزاد استان تهران مجازی شد آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی آبیک فردا تعطیل شد زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو اعلام شد دادستان سبزوار: عناصر خرابکار و برهم‌زنندگان امنیت در سبزوار دستگیر شدند غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است

تازه‌ترین اخبار از افزایش حقوق بازنشستگان/ احتمال افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد!

افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی برای چندمین بار به تعویق می‌افتد و این در حالیست که این روز‌ها معیشت بازنشستگان دشوارتر از گذشته شده و حالا افزایش حقوق این بازنشستگان منوط به تصویب هیئت وزیران شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۰۷

به گزارش راهبردمعاصر، علی اصغر بیات، رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی در تاریخ ۲۰ فروردین امسال درباره میزان افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی گفته بود: در این زمینه جلسات متعددی برگزار شده است و نهایتاً با افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ موافقت شده است. بر این اساس علاوه بر افزایش ۵۷.۴ درصد حداقل‌بگیران، سایر سطوح ۳۸ درصد به‌علاوه ۵۱۵ هزار تومان به حقوق بازنشستگان اضافه خواهد شد و ان‌شاءالله از اردیبهشت ماه این افزایش اعمال خواهد شد همچنین مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین ماه با اردیبهشت پرداخت خواهد شد.

در ادامه نیز در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه، روابط عمومی سازمان اجتماعی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "پیشنهاد مربوط به افزایش حقوق مستمری بگیران در سال ۱۴۰۱ براساس ماده ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی برای طرح و تصویب در هیئت وزیران ارسال شده که به محض تصویب و ابلاغ قانونی درماه جاری نسبت به واریز حقوق و مستمری براساس مصوبه اقدام می‌شود؛ مابه‌التفاوت افزایش اردیبهشت ماه برای تمام گروه‌های بازنشستگی با وصول مصوبه هیئت وزیران، طی دو روز پایانی اردیبهشت ماه پرداخت خواهد شد همچنین مابه‌التفاوت فروردین ماه نیز همزمان با پرداخت مستمری خرداد و تیرماه انجام خواهد شد! ".

اما در ادامه و با با آغاز واریز حقوق بازنشستگان این سازمان ب راساس حروف الفباء از ۲۰ اردیبهشت، بازنشستگان این سازمان در انتظار دریافت مابه‌التفاوت افزایش حقوق خود در اردیبهشت بودند که روز گذشته در خبری غیرمنتظره از سوی میرهاشم موسوی مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد که افزایش حقوق بازنشستگان این سازمان در صورت تصویب مصوبه افزایش حقوق در هیئت وزیران در خرداد واریز خواهد شد!

میرهاشم موسوی؛ مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ضمن عذرخواهی از بازنشستگان این سازمان به دلیل عدم پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان اعلام کرد که واریز افزایش حقوق بازنشستگان در صورت ابلاغ به این سازمان در خرداد ماه عملیاتی خواهد شد.

موسوی در پاسخ به این پرسش که آیا تصویب مصوبه هیئت امنای تامین اجتماعی در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: در این باره جلساتی را با دوستان داشتیم و آن‌ها نیز نظراتی داشته‌اند و به تبع این موضوع در دستور کار قرار دارد.

در حالی افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی برای چندمین بار به تعویق می‌افتد که تعداد قابل توجهی از بازنشستگان این سازمان طی هفته‌های اخیر با مراجعه به ادارات سازمان تأمین اجتماعی در سطح کشور درخواست عملیاتی شدن مصوبه افزایش حقوق خود بوده اند، اما تا به امروز اقدامی در این باره صورت نگرفته است! /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر