ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

به این دلیل باور نکردنی حتما سیر بخورید

تحقیقات جدید نشان می‌دهند که مصرف سیر می‌تواند در جلوگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر سیر معادل اثربخشی آنتی‌بیوتیک‌ها در داروخانه‌هاست؛ زیرا حاوی گروهی از ترکیبات گیاهی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و توانایی بدن را برای مبارزه با عفونت باکتریایی افزایش می‌دهد.

اعتقاد بر این است که این ترکیبات در ارتباط با آنتی اکسیدان‌های موجود در سیر، خطر ابتلا به سرطان، یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان را کاهش می‌دهند. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که سیر حاوی ترکیبات ضد سرطانی است:

۱. الیسان‌ها:

ترکیبی گیاهی که ضد باکتری و ضد قارچ است، اما اگر پوست به مقدار زیاد در معرض آن قرار گیرد باعث جوش می‌شود و حرارت زیادی که سیر هنگام پخت در معرض آن قرار می‌گیرد آن را از بین می‌برد و گفته می‌شود که مایکروویو مزایای سلامتی آن را کاهش می‌دهد.

۲. فلاونوئیدها:

ترکیبات گیاهی معطر به لطف خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود از سلول‌های بدن در برابر آسیب محافظت می‌کنند.

۳- سلنیوم و آلیل سولفیدها:

دو ماده ضد قارچ از DNA در برابر آسیب محافظت و ترمیم ژنتیکی را در بدن تحریک می‌کند.

سیر چگونه از سرطان پیشگیری می‌کند؟

۱. از فعالیت رادیکال‌های آزاد در بدن انسان جلوگیری و در نتیجه سلول‌ها را از خطر التهاب، آسیب و تبدیل به تومورهای بدخیم محافظت می‌کند.

۲. رشد سلول‌های سرطانی را متوقف می‌کند و در برخی موارد ممکن است آن‌ها را برای همیشه از بین ببرد.

۳. یکپارچگی DNA را در هسته سلول‌ها حفظ و بدن را برای ترمیم ژنتیکی تحریک می‌کند.

کلمات کلیدی: سیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر