این ترکیب گیاهی از مغز محافظت می‌کند-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

این ترکیب گیاهی از مغز محافظت می‌کند

مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر ممکن است به ویژه برای محافظت در برابر اختلالات شناختی در جمعیت‌هایی خاص مفید باشد.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ که ۲۷،۴۳۷ سالمند چینی را شامل می‌شد، نشان داد آنهایی که بیشتر سیر مصرف می‌کردند، احتمال کمتری دارد دچار اختلالات شناختی شوند. همچنین، آنها نسبت به افرادی که به ندرت سیر مصرف می‌کردند، طول عمر بیشتری داشتند.

با این وجود، به انجام پژوهش‌های بیشتر در این زمینه از جمله پژوهش روی گروه‌های دیگر از مردم نیاز است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف پودر سیر ممکن است حافظه و توجه را نیز در بزرگسالان سالم بهبود ببخشد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ترکیبات اُرگانوسولفور موجود در سیر ممکن است به محافظت در برابر التهاب و تحلیل سلول‌های عصبی کمک کنند.

همچنین، پژوهش‌ها زنجبیل را با فواید شناختی پیوند داده‌اند. در مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۱، مصرف ۴۰۰ یا ۸۰۰ میلی گرم عصاره زنجبیل در روز به مدت دو ماه به بهبود عملکرد شناختی و حافظه در زنان سالم در مقایسه با گروهی که دارونما دریافت می‌کردند، کمک کرد.

افزون بر این، مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده‌اند که زنجبیل ممکن است به کاهش آسیب مغزی، محافظت در برابر بیماری انحطاط عصبی، و افزایش سطوح آنزیم‌های آنتی اکسیدانی در مغز کمک کند.

مطالعات نشان داده‌اند که سیر و زنجبیل خواص محافظتی قوی برای قلب دارند و ممکن است به کاهش برخی عوامل خطر بیماری قلبی کمک کنند. / عصرایران

کلمات کلیدی: مغز زنجبیل سیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار