ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

این ترکیب گیاهی از مغز محافظت می‌کند

مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر ممکن است به ویژه برای محافظت در برابر اختلالات شناختی در جمعیت‌هایی خاص مفید باشد.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ که ۲۷،۴۳۷ سالمند چینی را شامل می‌شد، نشان داد آنهایی که بیشتر سیر مصرف می‌کردند، احتمال کمتری دارد دچار اختلالات شناختی شوند. همچنین، آنها نسبت به افرادی که به ندرت سیر مصرف می‌کردند، طول عمر بیشتری داشتند.

با این وجود، به انجام پژوهش‌های بیشتر در این زمینه از جمله پژوهش روی گروه‌های دیگر از مردم نیاز است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف پودر سیر ممکن است حافظه و توجه را نیز در بزرگسالان سالم بهبود ببخشد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ترکیبات اُرگانوسولفور موجود در سیر ممکن است به محافظت در برابر التهاب و تحلیل سلول‌های عصبی کمک کنند.

همچنین، پژوهش‌ها زنجبیل را با فواید شناختی پیوند داده‌اند. در مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۱، مصرف ۴۰۰ یا ۸۰۰ میلی گرم عصاره زنجبیل در روز به مدت دو ماه به بهبود عملکرد شناختی و حافظه در زنان سالم در مقایسه با گروهی که دارونما دریافت می‌کردند، کمک کرد.

افزون بر این، مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده‌اند که زنجبیل ممکن است به کاهش آسیب مغزی، محافظت در برابر بیماری انحطاط عصبی، و افزایش سطوح آنزیم‌های آنتی اکسیدانی در مغز کمک کند.

مطالعات نشان داده‌اند که سیر و زنجبیل خواص محافظتی قوی برای قلب دارند و ممکن است به کاهش برخی عوامل خطر بیماری قلبی کمک کنند. / عصرایران

کلمات کلیدی: مغز زنجبیل سیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر