بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد
ادعاى عجيب/

پرسپوليسى ها گفتند ما دوش گرفتيم ديگر با تراكتور بازى نمى كنيم!

چهار روز پس از بازی بین تیمهای تراکتور - پرسپولیس، سالن کنفرانس خبری مجموعه بنیان دیزل میزبان ارطغرل ساغلام بود که البته در غیاب خبرنگاران به سوالات مسئول هیئت فوتبال تبریز و روابط عمومی باشگاه پاسخ داد و در مورد دیدار با پرسپولیس نیز اظهارنظر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نکته جالب اینکه برخلاف اظهارات اولیه، ساغلام نیز موضع باشگاه تراکتور را گرفت و با خط رسمی این باشگاه وارد نشست خبری شد و سه بازیکن پرسپولیس، مهدی ترابی، امید عالیشاه و سعید آقایی را متهم به تحریک هواداران کرد.


او در این خصوص گفت: سه بازیکن پرسپولیس در وقوع این اتفاقات واقعا تأثیر بسزایی داشتند. وقتی بازی شرایط نرمال را دنبال می‌کرد، یکی از بازیکنان پرسپولیس با بوسیدن لوگو باعث تحریک هواداران شدند، یکی دیگر با پرتاب سنگ به سکوها و دیگری متاسفانه با حرکت دست، جو ورزشگاه را متشنج کردند.


وی همچنین افزود: بعد از این اتفاقات تیم پرسپولیس و تیم داوری وارد رختکن شدند. مسئولان امنیتی استادیوم سعی کردند جو را آرام کنند. مسئولان امنیتی به داور گفتند که میتوانید بازی را ادامه دهید و داور از پرسپولیس خواست تا بازی را ادامه دهند اما تیم پرسپولیس در جواب گفتند بازیکنان ما دوش گرفتند، لباس پوشیدند و غذا خوردند و گفتند نمی‌توانند بازی را ادامه بدهند.


ساغلام از اظهارات خود این چنین نتیجه گرفت: با این وضعیت، همه‌ی تیم‌ها با استفاده از سه بازیکن می‌توانند در تمامی ورزشگاه‌های دنیا جو را برهم زده و هواداران را به داخل زمین بکشانند. همچنین می‌توانند بعد از خراب کردن جو، تیم را بیرون کشیده و به بهانه‌های مختلف از دستور داور سرپیچی کرده و بازی نکنند. پس بازهم تأکید می‌کنم که فدراسیون فوتبال ایران باید قضایا را بررسی کرده و تصمیم درستی اتخاذ کند؛ چرا که این تصمیم در آینده نیز تاثیر گذار است. همچنین این اتفاقات برای ما درس شده تا در صورت رخ دادن این وقایع، هواداران‌مان با خونسردی رفتار کنند.


این در حالی است که سرمربی ترک تبار در اظهارات اولیه در استادیوم نظری متفاوت داشت و حتی برخورد هواداران تراکتور را «رسوایی بزرگ» خوانده بود و برای حفاظت از یحیی گل‌محمدی اقدام کرد اما به نظر می‌رسد در روزهای اخیر همصدایی او با مسئولان باشگاه تراکتور ایجاد شده است./ ورزش سه

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار