محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

امسال 60 درصد از بودجه مربوط به مؤسسات فرهنگی به استان‌ها تخصیص یافته است

امسال 60 درصد از بودجه مربوط به مؤسسات فرهنگی به استان‌ها تخصیص یافته است نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: امسال در قانون بودجه 60 درصد از اعتبارات جدول 17 که مربوط به مؤسسات فرهنگی است به استان‌های مختلف تخصیص یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر غلامرضا منتظری نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز نمایندگان کمیسیون فرهنگی که در کمیسیون تلفیق حضور داشتند گزارشی را از بودجه فرهنگی سال 1401 به اعضای کمیسیون ارائه کردند. 

وی افزود: تأکید نمایندگان کمیسیون فرهنگی در کمیسیون تلفیق بر این بود که ما باید برای تقویت بودجه فرهنگی در برنامه هفتم توسعه تلاش کنیم. 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ براساس گزارش ارائه شده به کمیسیون اعتبارات جدول 17 قانون بودجه که مربوط به مؤسسات فرهنگی است با تغییراتی در نحوه تخصیص اعتبارات نسبت به سال‌های گذشته همراه شده به این شکل که 60درصد اعتبارات مربوط به این بخش به استان‌های مختلف تخصیص داده می‌شود.

منتظری خاطرنشان کرد: برای استفاده بهینه این بخش از اعتبارات بنا شد تا مؤسسات فرهنگی لازم است تا طرح‌های خود را به صورت مبسوط ارائه دهند و بعد هم ناظری برای هزینه‌کرد اعتبارات این مؤسسات در نظر گرفته شود.

وی افزود: در ادامه این جلسه نیز بر این نکته تأکید شد که دستگاه‌های مرتبط با حوزه کاری کمیسیون فرهنگی براساس جدولی که به آنها ابلاغ می‌شود برنامه‌های خود را در خصوص تحقق شعار سال به کمیسیون ارائه دهد که اولین جلسه در این باره در روز یکشنبه هفته جاری با سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

کلمات کلیدی: غلامرضا منتظری
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار