ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

دانشگاه‌های تهران پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ تعطیل است؟

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با بیان اینکه برای تعطیلی روز پنج شنبه دانشگاه‌ها هنوز تصمیم‌گیری نشده اعلام کرد: در صورت تداوم وضعیت آلودگی در جلسه کمیته اضطرار تصمیم گیری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۳۱۰

به گزارش راهبردمعاصر، عابد ملکی روز چهارشنبه با اشاره به وضعیت آلودگی هوا در روز‌های آینده گفت: از ابتدای امسال بدلیل وضعیت آلودگی هوا، ۱۱ جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا در محل استانداری تهران برگزار شد که به جهت حفظ سلامت شهروندان مصوباتی همچون تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و حتی ادارات داشتیم.

وی افزود: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر تداوم آلودگی هوا تصمیم گرفته شد که کلیه مراکز آموزشی و ادارات برای روز چهارشنبه تعطیل شود، اما برای روز پنجشنبه هنوز جلسه‌ای تشکیل نشده و در صورت تداوم این میزان آلودگی هوا حتما جلسه‌ای تا عصر امروز (چهارشنبه) تشکیل خواهد شد.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: برگزاری امتحانات نهایی مراکز آموزشی بر عهده وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم است و با اطلاع رسانی این امتحانات برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: هر گونه لغو و برگزاری امتحانات مدارس و دانشگاه‌ها نیز باید از سوی آن مراکز اعلام شود و کمیته اضطرار آلودگی هوا در این زمینه ورود نخواهد کرد.

هم اکنون میانگین شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران بر روی عدد ۴۱۴ و در وضعیت خطرناک قرار دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار