جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

روسیه:تجارت بین روسیه و ایران بیش از 10 درصد افزایش یافته است

روسیه:تجارت بین روسیه و ایران بیش از 10 درصد افزایش یافته است معاون نخست‌وزیر روسیه گفت:علی‌رغم فشار بی‌سابقه‌ای که روسیه تجربه می‌کند،تجارت بین روسیه و ایران در سه ماهه اول بیش از 10 درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر «الکساندر نواک» معاون نخست‌وزیر روسیه امروز (چهارشنبه) تصریح کرد که در حالیکه مسکو و تهران با تحریم‌های شدید ایالات متحده دست و پنجه نرم می‌کنند، روسیه در حال تقویت تجارت با ایران است و اقتصاد هر دو کشور را تقویت می‌کند.

خبرگزاری روسی اینترفکس گزارش کرد، نواک در یک نشست تجاری با شرکت‌های تجاری در تهران گفت: «ما علی‌رغم فشار بی‌سابقه‌ای که روسیه تجربه می‌کند، در مسیر افزایش همکاری‌های تجاری، اقتصادی، لجستیک، سرمایه‌گذاری، مالی و بانکی هستیم. تجارت بین روسیه و ایران در سه ماهه اول بیش از 10 درصد افزایش یافته است».

بر اساس این گزارش، نواک که ریاست کمیسیون بین دولتی روسیه و ایران و نظارت بر امور انرژی روسیه را بر عهده دارد، در حالی به تهران سفر کرده است که هر دو کشور به دنبال تقویت روابط اقتصادی هستند. تجارت بین کشورها 81 درصد افزایش یافت و به رکورد 3.3 میلیارد دلار در سال 2021 رسید اما با این حال، «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد که این سطح «قابل قبول» نیست و قول داد تجارت دو طرفه را به 10 میلیارد دلار در سال افزایش دهد.

بر اساس این گزارش، صنایع انرژی هر دو کشور ایران و روسیه به بهانه عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین و پس از خروج آمریکا از توافق هسته ای ایران در سال 2015 از سوی ایالات متحده تحریم شده است.

بر اساس این گزارش، نواک تصریح کرد: «ما آماده‌ایم تا اجرای پروژه‌های آغاز شده را ادامه دهیم و پروژه‌های جدید را راه‌اندازی کنیم. از جمله توسعه نیروگاه اتمی بوشهر ساخت روسیه است.»

طبق این گزارش، «بهروز کمالوندی» سخنگوی آژانس انرژی اتمی ایران در خصوص همکاری ایران و روسیه گفت: «مذاکرات با مسکو در مورد فاز دوم و سوم این تأسیسات ادامه دارد که مستلزم «سرمایه گذاری زیادی» است».

به گفته نواک، مسکو همچنین علاقه مند به توسعه کریدور حمل و نقل شمال-جنوب است که مدت هاست به تأخیر افتاده است؛ یک مسیر حمل و نقل ریلی از روسیه به هند که تجارت را از مناطق خزر و خلیج فارس تقویت می کند.

معاون نخست‌وزیر روسیه همچنین تصریح کرد که روسیه و ایران در مورد تأمین نفت و گاز و سرمایه گذاری در پروژه های نفتی در داخل ایران گفت‌وگو کردند و توافق کردند که به تسویه حساب‌های مالی با ارزهای ملی روی بیاورند و در حال مذاکره در مورد امکان استفاده از کارت‌های پرداخت روسیه و ایران هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار