بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

لغو حکم آزادی آیین‌‌های تلمودی در مسجدالاقصی

دادگاه مرکزی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی حکم صادر شده مبنی بر آزادی یهودیان برای انجام آشکار آیین‌های تلمودی در مسجدالاقصی را لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش خبرگزاری «وفا»، دادگاه موسوم به صلح رژیم صهیونیستی اول خردادماه جاری، با صدور حکمی به شهرک‌نشینان صهیونیست اجازه داد تا مراسم مذهبی و آیین‌های تلمودی را به شکل آزادانه و با صدای بلند در داخل مسجد‌الاقصی برگزار کنند.

این حکم دادگاه پس از بازداشت سه شهرک‌نشین به دلیل انجام آیین‌های تلمودی با صدای بلند، صادر شد. در پی صدور حکم این دادگاه اعلام شد که تمامی صهیونیست‌ها اجازه انجام آشکار آیین‌های تلمودی در مسجدالاقصی را دارند.

صدور این حکم با اعتراض گسترده گروه‌های فلسطینی، اردن و تشکیلات خودگردان فلسطین شد. اردن اعلام کرد که حکم مذکور باطل و غیرقانونی است چرا که قانون بین‌المللی، سلطه قضایی رژیم اسرائیل بر اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷ فلسطین از جمله قدس شرقی را به رسمیت نمی‌شناسد و آن را نقض آشکار مصوبات بین‌المللی مربوط به قدس از جمله قطعنامه‌های شورای امنیت می‌داند که در آن بر ضرورت حفظ وضعیت شهر قدس تأکید شده است.

از سوی دیگر ، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» هم نوشت، در پی تهدیدات «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله و گروه‌های فلسطینی، در حال حاضر تماس‌هایی بویژه میان رژیم اسرائیل، مصر و سازمان ملل برای جلوگیری از تنش در قدس در جریان است و قطر در انتقال پیام‌های تهدید از غزه به تل‌آویو مشارکت دارد.

دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان در سالروز بیرون راندن نظامیان صهیونیست از خاک لبنان ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که هر گونه اقدام علیه مسجد الاقصی و قبه‌الصخره منطقه را منفجر خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار