آخرین وضعیت تردد در مرز‌های شلمچه و چذابه جزییات تغییر در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای از زبان سخنگوی دولت چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود

کاهش ۲ هزار تومانی نرخ دام زنده در بازار

پوریان از کاهش ۲ هزار تومانی نرخ دام زنده سبک خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو دام درب دامداری ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 14
کد خبر: ۱۳۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور پوریان، رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور  درباره آخرین تحولات بازار گوشت قرمز اظهار کرد: با توجه به فراوانی عرضه دام و گوشت قرمز در بازار شاهد کاهش قیمت گوشت گوساله در بازار هستیم.

 

وی افزود: در حال حاضر بازار از گوشت داخلی و واردتی اشباع است و همین امر موجب شده در بخش گوشت منجمد با کاهش نرخ روبه‌رو شویم.

 

پوریان از کاهش ۲ هزار تومانی نرخ دام زنده سبک درب دامداری خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو دام زنده درب دامداری ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان است که با عرضه فراوان دام از پایان خرداد پیش بینی می‌شود که قیمت دام زنده به نرخ واقعی خود که ۳۲ تا ۳۳ هزار تومان است، برسد.

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور با اشاره به اینکه از اواخر خرداد عرضه دام زنده به اوج خود می‌رسد، بیان کرد: با توجه به وزن‌گیری مناسب دام، دامداران سعی می‌کنند از اواخر خرداد اقدم به عرضه دام‌های تولیدی خود در بازار کنند که این امر در کاهش و ثبات قیمت گوشت در بازار بسیار تأثیرگذار است.

 

وی با انتقاد از مباحث مطرح شده پیرامون قاچاق مجدد دام از مرز‌های کشور گفت: در حال حاضر برخی قصابان با مطرح کردن چنین اظهاراتی قصد دارند که با برهم زدن تنظیم بازار اقدام به عرضه گوشت با نرخ‌های بالا کنند، چرا که با توجه به تمهیدات محصولات دولتی قاچاق دام نسبت به گذشته از مرز‌های کشور کمتر شده است به طوری که امکان جابه‌جایی دام وجود ندارد.

 

پوریان عرضه گوشت با نرخ‌های ۱۰۰ تا ۱۰۵ هزار تومان در مغازه‌ها را گران‌فروشی دانست و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو لاشه گوسفندی با وزن سبک ۷۵ تا ۷۶ هزار تومان و وزن سنگین ۶۹ تا ۷۰ هزار تومان است که با ازدیاد عرضه در روز‌های آتی باز هم شاهد کاهش قیمت در بخش گوشت خواهیم بود و این امر بدن معنا است که عرضه با نرخ‌های کنونی در خرده فروشی‌ها تنها اجحاف در حق مصرف‌کنندگان است.

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور با اشاره به اینکه واردات گوشت کماکان سابق در حال انجام است، اظهار کرد: در حال حاضر کاهش واردت گوشت به معنای شرایط مناسب عرضه دام داخل در بازار است و همواره واردات به صورت منطقی و بر حسب نیاز توسط شرکت‌های واردکننده انجام می‌شود و جای نگرانی نیست.

 

وی در پایان واردات گوشت با ارز نیما را دلیل ثبات قیمت لاشه در بازار دانست و گفت: با توجه به اختصاص ارز نیما و رقابت بین واردکنندگان و تولیدکنندگان داخل التهاب بازار گوشت تا حدودی فروکش کرده است که با استمرار این روند بازار خوبی را برای گوشت قرمز متصور هستیم.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار