افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

تولید کیت‌ های آزمایشی آبله میمون

تولید کیت‌ های آزمایشی آبله میمون شرکت سوئیسی «روش» در بیانیه‌ای اعلام کرد این شرکت به همراه «TIB Molbiol» که به عنوان شرکت زیرمجموعه «روش» شناخته می‌شود، سه کیت منحصر به فرد را در پاسخ به نگرانی‌های اخیر در خصوص ویروس آبله میمون ابداع کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 27
کد خبر: ۱۳۵۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر شرکت چند ملیتی سوئیسی «هوفمان- لا روش» که به اختصار شرکت «روش» خوانده می‌شود و در زمینه مراقبت‌های بهداشتی فعالیت دارد، اعلام کرد سه کیت آزمایشی برای تشخیص ویروس آبله میمون ابداع کرده است؛ ویروسی که به تازگی در خارج از محیط کشور‌های آفریقایی که پیش از این به عنوان منطقه محل شیوع این ویروس شناخته می‌شد، منتشر شده است.

طبق اعلام خبرگزاری شینهوای چین، شرکت سوئیسی «روش» در بیانیه‌ای اعلام کرد این شرکت به همراه «TIB Molbiol» که به عنوان شرکت زیرمجموعه «روش» شناخته می‌شود، سه کیت منحصر به فرد را در پاسخ به نگرانی‌های اخیر در خصوص ویروس آبله میمون ابداع کرده است.

بر پایه این گزارش، نخستین کیت ساخت این شرکت، موفق شد ویروس‌های «ارتوپاکس»، از جمله تمامی ویروس‌های «آبله میمون» از هر دو نوع آن که در آفریقای غربی و آفریقای مرکزی وجود دارد را شناسایی کند. ارتوپاکس‌ویروس‌ها از بدنام‌ترین ویروس‌ها بخاطر بیماری‌زائی و مرگ و میر در انسان از خانواده Poxviridae هستند. آبله میمون، خود یک بیماری ویروسی نادر از ارتوپاکس ویروس‌ها به حساب می‌آید.

کیت آزمایش آبله میمون

کیت دوم اختراعی این شرکت سوئیسی، یک تست به خصوص است که تنها قادر به تشخیص ویروس‌های آبله میمون است. همچنین طبق بیانیه شرکت «روش»، برای محققانی که تمایل به دستیابی به هردوی این نتایج دارند، کیت سومی طراحی شده که به طور همزمان، هم ارتوپاکس ویروس‌ها را شناسایی می‌کند و هم اطلاعاتی در این زمینه که آیا ویروس آبله میمون در بدن فرد وجود دارد یا خیر ارائه می‌دهد.

گفتنی است چنین گمان می‌رود که «آبله میمون» که نخستین بار در میمون‌های آزمایشگاهی در سال ۱۹۵۸ شناسایی شد، از حیواناتی وحشی به مانند جوندگان به انسان منتقل شده است. موارد متعددی از ویروس آبله میمون در دو هفته گذشته در شماری ازکشور‌های اروپایی و شمال آمریکا که به طور معمول وجود این ویروس در این مناطق مشاهده نمی‌شود، گزارش شده است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) بیماری آبله میمون به طور معمول به آفریقای مرکزی و آفریقای غربی محدود می‌شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار