شیوع ویروس آبله در اروپا-راهبرد معاصر
ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تازه از گروگان‌گیری هولناک یک خانواده ۹ نفره رشتی به مدت ۲ سال + توضیحات مقام قضایی وزیر آموزش و پرورش: مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان رفع شد مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش صادر شد + جزئیات خشکی تالاب پریشان ۱۵ ساله شد ماجرای یک پرونده عجیب در دادسرای جنایی تهران؛ مقتول زنده بود سرقت‌های سریالی با بازی در نقش پرستار کودک زمان رونمایی از تراموای تهران ماجرای جراحی که از بیمار خود سرطان گرفت اختصاص شعبه ویژه پرونده‌های سقط غیرمجاز در دادسرا نگرانی از افزایش سرطان گوارش در ایران تمدید مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی» تا ۲۰ دی/ الزام تمامی داوطلبان کنکور برای تایید سوابق

شیوع ویروس آبله در اروپا

آژانس امنیت بهداشتی انگلیس (UKHSA) اعلام کرده است که موارد ابتلا به ویروس آبله میمون در این کشور به ۱۰۶ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر اداره بهداشت و درمان کشور ایرلند اعلام کرده است که اولین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون را در این کشور شناسایی کرده‌اند.

مقامات بهداشتی ایرلند اعلام کردند اولین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون را شناسایی کرده‌اند. اولین بیمار ایرلندی مبتلا به آبله میمون در بیمارستانی در شرق این کشور شناسایی شد ولی فرد مبتلا بدون نیاز به بستری به سرپایی درمان شد.
اداره خدمات درمانی و بهداشتی ایرلند (HSE) گفت: احتمال دومین مورد مشکوک به ویروس آبله میمون در کشور وجود دارد ولی هنوز آزمایش‌های دقیق‌تری مورد نیاز است.
اداره بهداشت ایرلند به شهروندان این کشور توصیه کرده است که اصول بهداشت فردی را رعایت کنند و از تجمع در مکان‌های پرجمعیت پرهیز کنند.
این اداره اعلام کرده است که ابتلای شهروندان ایرلندی به خاطر شیوع ویروس در انگلیس قابل انتظار بوده است.
آژانس امنیت بهداشتی انگلیس (UKHSA) اعلام کرده است که موارد ابتلا به ویروس آبله میمون در این کشور به ۱۰۶ نفر رسیده است.
ویروس آبله میمون معمولا باعث تب، لرز، بثورات پوستی و ضایعات در صورت یا اندام تناسلی می‌شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که این بیماری برای یک نفر از هر ۱۰ نفر کشنده است، اما واکسن‌های آبله محافظ هستند و برخی داروهای ضد ویروسی نیز در حال تولید هستند./ایرنا

ارسال نظر