بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

فرمانده یمنی :حمله پهپادی موفق به فرودگاه «ابها»

سخنگوی رسمی نیروهای مسلح جزئیات دومین عملیات موفقیت آمیز ارتش و کمیته‌های مردمی علیه رژیم متجاوز سعودی و حمله پهپادی به فرودگاه ابها را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 14
کد خبر: ۱۳۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ یحیی سریع فاش کرد پهپادهای قاصف صبح امروز جمعه فرودگاه ابها عربستان سعودی را هدف قرار داد، در این حمله رادارهای هوانوردی در فرودگاه هدف قرار گرفت. وی از موفقیت این عملیات و توقف فعالیت در فرودگاه در پی این عملیات پهپادی خبر داد.

 

وی که در صفحه شخصی خود در فیسبوک به این عملیات اشاره کرده بود، همچنین ادعاهای سعود‌ها مبنی بر رهگیری پهپادهای یمنی را تکذیب کرد و گفت ادعای نظام سعودی مبنی بر رهگیری پهپادها صحت ندارد، به لطف و فضل الهی، پهپادها با دقت بالایی به اهداف خود حمله کردند.

 

یحیی بار دیگر تاکید کرد فرودگاه‌ها و مواضع نظامی کشورهای جنگ افروز و متجاوز دیگر امن نیست و عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی تا زمانی که تجاوزگری و محاصره تحمیلی علیه ما ادامه داشته باشد، تشدید می‌شود.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن بار دیگر از شرکت‌های هواپیمایی و غیرنظامیان خواست از فرودگاه‌ها و مواضع نظامی(عربستان) به سبب آنکه اهداف مشروعی هستند، دور شوند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر