عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

اذعان عربستان به اصابت موشک به فرودگاه «ابها»

ائتلاف سعودی علیه یمن، امروز چهارشنبه به اصابت یک موشک ارتش یمن به فرودگاه «أبها» اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، ائتلاف سعودی اذعان کرد که موشک ارتش یمن که بامداد امروز فرودگاه ابها را هدف قرار گرفته بود، به هدف اصابت کرده و برج مراقبت را از دور خارج کرده است.

 

ائتلاف سعودی علیه یمن، امروز چهارشنبه به اصابت یک موشک ارتش یمن به فرودگاه «أبها» اذعان کرد.

 

فرودگاه منطقه‌ای أبها که گفته می‌شود از سال 2016 به فرودگاه بین‌المللی تبدیل شده، در منطقه «عسیر» در جنوب غرب عربستان سعودی واقع شده است.

 

به گزارش شبکه العربیه، «ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی اقدام ارتش یمن را «اقدام تروریستی» توصیف کرد و اعلام کرد که «گلوله حوثی به سالن ورود فرودگاه بین‌المللی أبها اصابت کرده است».

 

او توضیح داد که مسئولان ذی‌ربط در حال تشخیص نوع «گلوله» هستند که در «حمله تروریستی» استفاده شده است. او گفت که «شبه‌نظامیان تروریست حوثی مورد حمایت ایران، از طریق رسانه‌های خود، مسئولیت این کار تروریستی را با استفاده از موشک کروز -آنچنان که ادعا کرده‌اند- برعهده گرفته‌اند که اعترافی صریح است و مسئولیت کامل هدف گرفتن تأسیسات مدنی و غیرنظامی را در پی دارد... امری که ممکن است جنایت جنگی.. باشد».

 

طبق گزارش نهادهای حقوق بشری تاکنون صدها یمنی در حملات عربستان سعودی به غیرنظامی‌ها در یمن کشته شده‌اند. حمله به مراسم ختم وزیر دفاع وقت یمن یا مراسم عروسی مردمی و حمله به مدارس و بیمارستان از جمله حملات سعودی به مراکز غیرنظامی در یمن است.

 

به ادعای ائتلاف سعودی، حادثه ساعت دو بامداد اتفاق افتاده و 26 غیرنظامی به سبب اصابت موشک زخمی شده‌اند. ائتلاف بار دیگر با متهم کردن ایران گفته که «هدف گرفتن فرودگاه أبها ثابت می‌کند که حوثی‌ها از ایران سلاح‌های منحصربه‌فرد دریافت کرده‌اند».

 

ائتلاف همچنین اذعان کرده که بر اثر اصابت این موشک، برج مراقبت نیز از مدار کار خارج و تعطیل شده است.

 

هم‌زمان سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که موشک کروز به برج مراقبت اصابت کرده و این اصابت منجر به تخریب و انهدام آن شده است. سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرده که اصابت این موشک به معنای این است که جدیدترین سامانه‌های راداری آمریکا برای مقابله با موشک‌های کروز نتوانسته با این موشک مقابله کند.


فرودگاه أبها (عکس آرشیوی)

 

صبح امروز، شبکه المسیره یمن اعلام کرد «یگان موشکی ارتش یمن، بامداد امروز چهارشنبه بک موشک هدایت‌شونده کروز به فرودگاه بین‌المللی أبها (در جنوب غرب عربستان) شلیک کرده است. یک منبع نظامی به المسیره گفت که این موشک به دقت به هدف اصابت کرده است.

 

منبع یمنی گفته بود که تردد ناوگان هوایی عربستان در فرودگاه أبها متوقف شده و این دومین بار است که یگان موشکی، موشکی از نوع کروز به سوی منافع مرتبط با ائتلاف سعودی شلیک می‌کند.

 

پیشتر در دسامبر سال 2017 ارتش یمن تأسیسات اتمی «براکة» ابوظبی را هدف قرار داده بود.

 

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ماه رمضان گذشته و بعد از عملیات نُهم رمضان که هفت پهپاد به تأسیسات حیاتی و نفتی» سعودی حمله کردند، گفته بود که وضعیت جنگ از بعد از نهم ماه رمضان دیگر مثل قبل نیست.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن به عربستان سعودی و امارات توصیه کرده بود که تجاوز نظامی به یمن را متوقف کنند زیرا در غیر این صورت «غافلگیری‌های زیاد و بزرگی در روزهای آینده» گریبان این دو کشور را خواهد گرفت و «یمن فرودگاه را در مقابل فرودگاه و چشم را مقابل چشم، هدف قرار خواهد داد».

 

یمن اقدام به ساخت چندین نوع موشک برای مقابله با تجاوزهای این ائتلاف کرده است. بیشتر این موشک‌ها از نوع «زالزل-۱»، «بدر- ۱» و «بدر p1» هستند که جز موشک‌های بومی یمن محسوب می‌شود. شلیک این موشک‌ها در سال گذشته میلادی بیشتر از سال‌های قبل بود و به همین دلیل یمنی‌ها سال ۲۰۱۸ را «سال موشکی یمن» نامگذاری کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار