کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

آتش‌ سوزی در خوابگاه کانکسی دخترانه بم

آتش نشانی بم در استان کرمان می‌گوید آتش سوزی ۲ کانکس که به عنوان خوابگاه دانشجویی دختران دانشگاه علوم پزشکی مورد استفاده قرار می گرفت شامگاه جمعه بدون تلفات جانی مهار شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 27
کد خبر: ۱۳۵۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر محسن حدادیان مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری بم علت این آتش سوزی را اتصال در فیوز برق یکی از کانکس ها اعلام و بیان کرد که دو کانکس که مجاور هم قرار داشتند به صورت کامل در آتش سوختند.

وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خوابگاه دانشجویی دخترانه دانشگاه علوم پزشکی بم به صورت کانکس است که متاسفانه به علت اتصال برق دو کانکس مجاور هم در آتش سوختند.

کوتاهی مسئولان و نبود کپسول اطفای حریق
حدادیان بیان کرد:  مسئولان خوابگاه دانشجویی کوتاهی کرده اند و با وجود اینکه در هر کانکس چهار تا ۶ دانشجو ساکن هستند اما وسایل ایمنی مانند کپسول آتش نشانی در کانکس ها وجود نداشته است.
وی اظهارداشت: به گفته دانشجویان خرابی فیوز برق چندین مرتبه به مسئولان خوابگاه گزارش شده بود اما متاسفانه پیگیری لازم برای تعمیر آن صورت نگرفته است. 
مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری بم بیان کرد: راه های دسترسی به آتش مناسب نبوده است و تنها یک کپسول  co۲ در نگهبانی این خوابگاه وجود داشته که این کپسول هم برای این مدل آتش سوزی ها مناسب نیست.
به گفته وی کپسول co۲ برای آتش‌سوزی‌های تاسیسات مانند کامپیوتر استفاده می شود و برای این موارد باید حتما از کپسول پودری استفاده شود.
حدادیان ادامه داد: خوشبختانه آتش سوزی هیچ گونه تلفات جانی یا مصدوم نداشته است اما از لحاظ مالی هر دو کانکس به صورت ۱۰۰ درصد در آتش سوختند.
وی گفت:  ۲ ماشین آتش نشانی برای خاموش کردن آتش به محل اعزام شده بودند.

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بم تاکنون درباره چرایی استفاده از کانکس به عنوان خوابگاه دانشجویان یا ضعف نظارت و پیگیری نکردن برای رفع نقص فنی کانکس ها خبری منتشر نکرده اند؛ در صورت کسب اطلاعات بیشتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در این زمینه اطلاع رسانی خواهد کرد.
شهرستان بم در فاصله ۱۹۵ کیلومتری جنوب شرق مرکز استان استان کرمان قرار دارد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار