پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حماس:دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است

حماس:دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است خالد مشعل با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است، خاطر نشان کرد، صهیونیستها در تلاش هستند پرچم خود را حاکم کنند تا بگویند که مسجدالاقصی تحت حاکمیت سیاسی و مذهبی آنان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر «خالد مشعل»  رئیس حماس در خارج از فلسطین تأکید کرد که رژیم موقت صهیونیستی در تلاش است که جنگ علیه مسجدالاقصی را به سود خود به پایان برساند.

مشعل با اشاره به سوء استفاده صهیونیستها از مشغول بودن منطقه، حمایت آمریکا و عادی‌سازی روابط برخی کشورها، گفت که دشمن صهیونیستی در پی تسلط بر مسجدالاقصی است.

وی با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی در حال مبارزه با پرچم فلسطین است، خاطر نشان کرد، صهیونیستها در تلاش هستند پرچم خود را حاکم کنند تا بگویند که مسجدالاقصی تحت حاکمیت سیاسی و مذهبی آنان است.

خبرگزاری شهاب به نقل از مشعل گزارش داد، موضع حماس روشن است و «قدس، و الاقصی متعلق به ماست و به هیچ کس اجازه نخواهیم داد که در این مسئله، شریک ما باشند. باید کار بزرگی کنیم تا اسرائیل و حامیانش درک کنند که ضربه به الاقصی باعث خواهد شد که آسمان به زمین بیاید».

وی ضمن درخواست از کشورهای عربی و اسلامی برای حضور در خیابانها و همبستگی با قدس اشغالی، از دولتها نیز خواستند که مواضع رسمی در قبال رخدادهای الاقصی و قدس اتخاذ کنند.

این مقام حماس با تأکید بر اینکه باید هر گونه رابطه با رژیم صهیونیستی قطع شود، گفت که صهیونیستها قصد دارند مسجدالاقصی را از نظر زمانی و مکانی تقسیم کنند.

مشعل در پایان تأکید کرد که باید برای آزادسازی قدس و الاقصی وارد میدان شویم.

در همین ارتباط، هشدار به رژیم صهیونیستی درباره عدم برگزاری «راهپیمایی پرچم» کارگر نیفتاده و این رژیم گفته که راهپیمایی مذکور را در تاریخ اعلام شده یعنی فردا (یکشنبه) برگزار می‌کند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» برای تمام فلسطینی‌ها در قدس، کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ اعلام بسیج عمومی کرد. حماس از فلسطینی‌ها خواست در راستای دفاع از قدس، مسجدالاقصی و مقدسات اسلامی، خود را به مسجدالاقصی برسانند.

«راهپیمایی پرچم» یا «رقص پرچم» در تقویم عبری برابر است با سالروز اشغال قدس شرقی به دست رژیم صهیونیستی. این رژیم در هفتم ژوئیه ۱۹۶۷ قدس شرقی را اشغال کرد و آن روز را «روز اورشلیم» (روز قدس) نامیده اما بر اساس تقویم عبری، این روز امسال برابر است با فردا (یکشنبه/ ۲۹ می)/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار