عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین

رسانه صهیونیستی: اسرائیل در برابر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ناتوان است

رسانه صهیونیستی: اسرائیل در برابر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ناتوان است روزنامه عبری «معاریو» گزارش داد: رژیم صهیونیستی جنگها و عملیاتهای نظامی زیادی برای نابودی جنبش حماس در غزه انجام داد، ولی راه به جایی نبرده است؛ زیرا هیچ عملیات نظامی نتوانست به حماس آسیب بزند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه عبری «معاریو» اذعان کرد که رژیم صهیونیستی در برابر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (ماس) در غزه، ناتوان است.

این روزنامه گزارش داد، رژیم صهیونیستی جنگها و عملیاتهای نظامی زیادی برای نابودی جنبش حماس در غزه انجام داد، ولی راه به جایی نبرده است؛ زیرا هیچ عملیات نظامی نتوانست به حماس آسیب بزند.

خبرگزاری اسپوتنیک ضمن ترجمه این یادداشت، گزارش داد، پس از این عملیاتها، حماس هر بار در برابر آن مقاومت کرد و به همین دلیل «به نظر می‌رسد که اسرائیل در برابر این جنبش در نوار [غزه] خمیده شده است».

معاریو خاطر نشان کرد، رژیم صهیونیستی و فرماندهان نظامی و رهبران سیاسی آن، همچنان در برابر حماس ضعیف هستند و ارتش اسرائیل نیز طی 15 سال گذشته به صورت کامل، قدرت بازدارندگی خود را در برابر این جنبش از دست داده است.

به گزارش این روزنامه، حماس فقط «یحیی السنوار» رهبر این جنبش در نوار غزه یا «محمد الضیفن» یکی از فرماندهان نظامی آن نیست، بلکه حماس یک فکر ایدئولوژیک است و رژیم صهیونیستی هنوز این مسئله را درک نکرده است.

این روزنامه در پایان تأکید کرد، رژیم صهیونیستی از این منظر با حماس برخورد نکرده است و به همین دلیل، تداوم توسعه توانمندیهای نظامی حماس به معنای از دست رفتن قدرت بازدارندگی این رژیم در برابر حماس در نوار غزه است.

در همین ارتباط، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» امروز (یکشنبه) به مناسبت سالروز نبرد «سیف القدس» همایشی تحت عنوان «سیف القدس، وحدت سرزمین و ملت» برگزار کرد.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در این نشست گفت، غزه و مقاومت آن همان طرفی بود که شمشیر را در برابر اشغالگر از غلاف بیرون کشید و عمق این رژیم را هدف گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار