پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

تجمع گروهی از معلمان برای تغییر بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان + عکس و فیلم

تعدادی از معلمان امروز در مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند و خواستار تغییراتی در بخشنامه نقل و انتقال فرهنگیان شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر این معلمان خواستار تغییراتی در بخشنامه نقل و انتقال فرهنگیان بودند و عنوان می‌کردند که قبلا قاعده‌ای بوده است مبنی بر اینکه آن دسته از معلمانی که 3 سال نقل و انتقال موقت داشتند، می‌توانستند درخواست انتقال دائم دهند و در همان استان درخواستی، حضور دائم داشته باشند.

 

 
 
تجمع گروهی از معلمان برای تغییر بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان + عکس و فیلم

 

یکی از این معلمان به خبرنگار فارس گفت: سال‌هاست بسیاری از ما معلمان بر خلاف کارمندان دیگر دور از محل زندگی خود خدمت کرده‌ایم. تحمل چنین سختی‌هایی زمانی آسان است که وزارتخانه پشتیبان ما باشد.

وی ادامه داد: بسیاری از ما بنا به دلایلی که خود در پدید آمدنش دخالت نداشته‌ایم و به گونه ای جبر روزگار بوده مجبور شده‌ایم به تهران منتقل شویم.

این معلم افزود: طبق بخشنامه وزارتی هر انتقال موقت بعد از سه سال تبدیل به دائم می‌شود‌ اما برای ما منتقلین تهران این امکان چند سال است وجود ندارد.

وی ادامه داد: در فرصت کوتاه یک‌ماهه که برای تکمیل فرم به ما داده شده، جز چند روز اول سامانه دچار اختلال بوده و مناطق تهران نیز بسته شده است.

 

*در خواست داریم سامانه نقل و انتقال در این فرصت باقی مانده باز شود

معلم دیگری گفت: ما در خواست داریم سامانه در این فرصت باقی مانده باز شود و همه افراد خواهان انتقالی بتوانند ثبت‌نام کنند چرا که برخی افراد سابقه رسمی‌شان کم است اما سابقه حق‌التدریس بیش از 10 سال دارند؛ از سوی دیگر درخواست داریم افرادی که سه سال از انتقال موقت آنها می‌گذرد و مبدا آنها مشکل ندارد، تبدیل به دائم شوند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بر تحکیم بنیان خانواده تأکید دارند و اگر بنا باشد زن و مرد هر کدام در شهری جدا شاغل باشند و فرزندان بلاتکلیف باشند خانواده‌ای باقی نمی ماند؛ ما خواهان آن هستیم بدون مقید کردن سال‌های خدمت، برای همه افرادی که به تبعیت از همسر ناچارند به تهران بیایند، زمینه انتقال فراهم شود و با توجه به کمبود نیرو در تهران قطعا مشکل مدارس هم حل می شود.

خبرنگار فارس، درخواست این معلمان را از سوی مسؤولان مربوطه در دست پیگیری دارد تا پاسخ آنها را نیز منتشر کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر